telefon sa dobrom kamerom..

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jmihajlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Nov 2008. 16:23

telefon sa dobrom kamerom..

Post od jmihajlo »

Pozdrav svima, zadnjih par nedelja trazim telefon, pa pratim ovaj forum, nego da ne duzim, vec da predjem na stvar:

Do kraja meseca moram da kupim novi telefon. U principu nemam neki fiksni budzet, ali da kazemo da bih hteo da potrosim do 300eura.

Telefon bih koristio standarno, za sms, mms, bitno mi je da ima brz interfejs i da je pouzdan. Takodje mi je bitno da ima sto bolji display, jer volim da prebacujem smesne klipove na telefon, da se u drustvu smejemo svi zajedno. I jos jedna stvar - treba da ima sto bolju kameru. Mislim bas kameru, kao za video klipove. Znam da skoro svaki dig. fotoaparat pravi bolje slike od bilo kog mobilnog, pa ne gajim iluzije da telefon moze da mi zameni fotoaparat, ali bih voleo da snima sto bolje klipove, da mogu da snimam zazanje sa ortacima (ili jos bolje - ortakinjama :D )...

Neki od trenutnih favorita su:
-samsung u900 soul
-samsung g600
-nokia 5610
-lg ku990 viewty
-lg kf750 (koji mi je za sada preskup)

Predlozi, ideje?

Jos jedna stvar, vidim po diskusijama po forumu da za ove telefone pominjete neke cene koje su solidno nize od onih koje vidjam po sajtu. Ako ne moze vec u temi, moze li bar na pp. gde mogu najjeftinije da se nadju ovi modeli koje sam pomenuo? hvala puno!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

viewty ima najbolju kameru i video.Njega preporučujem :wink:
Nokia C6

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Definitivno Viewty! Ako ti je video važan, nema da razmišljaš. Uz to je i fensi telefonče (nije baš pretanak, ali je lijep). Za cijene ti ne mogu pomoći...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

moj predlog ti je Nokia 6220 clasic, ako su slike u pitanju, telefon koji ima strasno brzu i dobru kameru sa blicom ! za snimanje nije los takodje... pogledaj i njega, ima navigaciju, novi symbian...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Treba mu veliki ekran NE SYMBIAN,Zar nisi primetio :angry: .
A symbian je prilično spor sistem :dry:
Nokia C6

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Od kada je symbian spor sistem?
Ja nisam primetio da je spor na ovim novijim modelima!
Slazem se da je Viewty ovde najbolji izbor!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Moram da se slozim sa prethodnicima,glas ide definitino za LG Viewty.On snima vise nego odlicno,tako da ako je bas zbog videa, ja ne vidim jos neki model, koji bi mogao da mu parira u tom segmentu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

tehno maniac, informacije radi, kako bi saznao nesto sto ne znas, telefoni na symbian platformi su jedno 65 puta bolji od ovih prostih i ni najmanje nisu spori...drugo, covek nije rekao da mu treba velik vec sto bolji(kvalitetniji) ekran, a i 2.2 inca nije bas za bioskop, ali je ok velicina ekrana !!! plus uklapa se u cenu...
od navedenih je svakako Viewty najbolji izbor !
Sto se cena tice najbolje je da izadjes u grad, prosetas i pitas, videces da su dosta nize od ovih na sajtu...
pozdrav

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

kostadin, naravno da je symbian platforma bolja i ima dosta prednosti, ali je takođe i sporija od dumb telefona (pogotovo N95 i ti sa sličnim RAM-om), i dosta je komplikovana (meni nije ali je nekom smor da ide kroz 150 menija da bi promenio temu, ili isključio aut. okretanje ekrana)
kostadin napisao:tehno maniac, informacije radi, kako bi saznao nesto sto ne znas
Ma nemoj :lol: .
Man' se toga ;)

I čovek je lepo rekao za šta koristi telefon, a prema njegovim potrebana viewty je bolji izbor od 6220c (a ta veličina ekrana je za symbian te cene velika mana)
Nokia C6

jmihajlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jmihajlo »

Hvala svima na odgovorima.
Odlucio sam se za Viewty.
Jedino me zabrinjava tastatura, posto dosta kucam sms-ove dok sam u pokretu, ali dobro, valjda cu se navici... Bezveze je sto moram da ga kupim na slepo... Nadam se da je kvalitet izrade odlican, kao recimo kf750 secret ili u900 soul...
Inace, zanima me mogu li se sa njega prebaciti sms poruke na pc? Trebaju mi i poslate i primljene, sa sve vremenima slanja/primanja...

jmihajlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jmihajlo »

au, brate! pogledajte ovo: http://www.westgadgets.com/lg-ku990-vie ... oc990.html
205$?!? Ima li ova cena veze sa realnoscu? Kod nas - 250eur!?! :o

Odgovori