Zameniti 5610 za LG Viewty?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Zameniti 5610 za LG Viewty?

Post od Stelle »

Trenutno imam Nokiu 5610 al me je smorila jako.. i sada trazim telefon sa velikim TS ekranom i sa dobrom muzikom ( vazno je da ima 3,5mm jack na slusalicama) i tu mi spada Viewty posto nemam bas love za Omniu ili Xperiu. Sta vi mislite da li bi to bila dobra zamena? Neke predloge slobodno pisite.
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

A da mozda sacekas 5800xm?!
Mislim da bi ti taj tel legao(po onome sto si ovde naveo)boli glava!
Kako su najavili cena ne bi trebala da bude prevelika,trebao bi da bude bar 100€ jeftiniji od Omnie...Viewty nije los samo je pitanje kako ce ti se svideti posle Nokie.
Kolika ti je frka da menjas?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Miki-LG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Okt 2008. 01:22

Post od Miki-LG »

viewty zakon kupuj odmah!

btw jako dobar phone dobro mi sluzi vec 1 mesec!
nijednom me nije izneverio!

a tek 120 fps filmovi ISO kamera manual/auto focus

milina!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Stelle »

MIslio sam i da sacekam 5800 al dok mu se ne slegne cena do nekix 250e cekacu dugo :) . Viewty mi se ovako svidja al ne znam kakav je u brzini softvera, prebacivanja fajlova sa telefona na karticu i tako neke sitnice koje mi mnogo znace.. Ima sam pre neki LG i jako sam se razocarao..

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Stelle, ima ga moja koleginica, ok je telefon, odlična izrada, sw je korektno brz, haptic, lako upravljanje prstima, fmrds, divx, documentviewer... Čitao si revije pretpostavljam. Dobra kamera (ISO800 je naravno marketinški trik). Muzički plejer je "basic", nema ekvilajzere itd, ali (nisam probao) kažu da je dobar zvuk.
Mene zanima da li u prodajnom paketu dolazi neki usb adapter za TV-out i 2,5/3,5mm slušalice, Miki-LG???

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Stelle, Pa ako Viewty zadovoljava sve tvoje potrebe,ja ne vidim neki poseban razlog da ga ne pazaris.Meni deluje jako dobro,pravi multimedijalni phone.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Stelle »

Svaki video o viewty-u sam pogledao, al kao sto sam rekao mene brinu te sitnice kao sto su neki bagovi, kocenja i sporina ... Citao sam i na forumima dosta o tom fonu, jedni ga pljuju a drugi ga hvale :D pisite i dalje posto mi je svaki vas komentar vazan.

Miki-LG
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Okt 2008. 01:22

Post od Miki-LG »

ovako uz viewty se dobija neki disk i na tom disku je neki LG PC Suite i kad oces tako da prebacis sa kompa odnosno na komp. traje uzasno sporo 10 min. po pesmi UZAS! Ali tako sam se ja mucio par dana dok se nisam raspitao i shvatio da mogu da ukljucim na viewty-u da se ponasa ko Flash Memorija, i sad mi se prebacuje ko da prebacujem na flash! Za kocenje meni se dosad za mesec dana nijednom nije zakocio a nepazim ga nesto preterano i imam brdo Thema i stalno ih menjam!
bag ima samo jedan ZVUK jako je slab i na sluskama i ovako ALI i tu ima spasa ulazkom u tajni meni 3845#*990# ukucas to u dialling pad! otvorice ti se neki meni gde ce pisati TEST mode!
odes device test/sound/audio CAL tool/sound calibration/change sound DB/ pa promenis

snd_device_type stavis SND_STEREO_HEADSET_MEDIA(3 stavka od gore) za sluske ili SND_SPEAKER_MEDIA(5 stavka od gore) za zvucnik

zatim ispod toga imas jos da menjas!

snd_method_type stavi : snd_method_MIDI

a Item title stavi: rx_volume_db_7(dec)

snd_method_type i Item title se isto stavljaju i za sluske i za zvucnik

e sad

u Set data ukucaj: 500 ili 700(sto manji broj jaca je jacina zvuka!) samo kad podesavas za zvucnik tj. kad ukucas SND_SPEAKER_MEDIA nemoj da predjes 400 odn 500 jer ti moze puci zvucnik a kod sluski bi ti isto savetovao da neprelazis 400.500 jer je sasvim dovoljno!

kad ukucas zeljenu cifru klikni na dugme -(minus) koje se nalazi u donjem levom uglu ekrana!

zatim klikni OK i posle toga klikni dugme za povratak NE "c", vec dugme u donjem desnom uglu ekrana!

i kad ti izadje iz tog menija za podesavanja klikni na Write SND DB to EFS i tako si promenio jacinu zvuka! Sacekaj da ti podvrdi da je sacuvao ovo sto si radio i klikcuci "c" vrati se na Home screen!

I pusti muziku i voala imas jaci zvuk za duplo vise!

nadam se da sam bio od pomoci ako te jos nesto zanima samo pitaj!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Stelle »

Fala ti na ovom objasnjenju. Jel se uz sluske dobija 3,5 mm jack ?

I sta mislite koliko bi treba doplatiti za novi viewty , ako dam polovan 5610 u fulu , bla bla :) ?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

250 evra bi trebao doplatiti!
btw da dopijes sluske iz 2 dela sa 1. deo gde su sluske 2.a drugi deo za pojacavanje i ulaz za mob.!
mislim da mozes to da utaknes u komp barem ja mogu!

to sam ja Miki-LG
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Bas mi je privukao paznju ovaj LG i sa cenom i sa izgledom i sa kamerom...taman sam se smirio i eto,boles' me opet napada...

:o

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Stelle »

bOOdala, znam kako ti je, i kod mene ta bolest hara, imam ovu nokiu tek 2 meseca i vec mi je dojadila, stvarno ne znam sta da radim ! Dancsi, kako 250e da doplatim kada je toliko nov :D ?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Pa jedno 110, 120 € maximalno :) .
Siguran sam da nećeš pogrešiti što se tiče viewty-ja :)
Nokia C6

Odgovori