Do sada sam bio na Symbian-u, pa reko malo da predjem na win da vidim kako to izgleda.. U uzi krug su usli LG ks20 i HTC TyTN, pa me zanima sta mislite koj je bolji i zasto?? Takodje me zanima da li bi kucanje poruka na virtuelnoj tastaturi na 2,8" ekranu predstavljalo problem?? Ako neko ima neko drugi predlog neka ga slobodno izlozi, sta vise pozeljno je.. Kriterijumi su: dimenzije da budu manje od TyTn-a ili iste, mora da ima WiFi, ekran 2.8"+ i kamera da bude barem 2MP..to bi bilo to.. Hvala unapred
Hmmmm..da znam da su oni odlicni, ali im je cena daleko preko mog budzeta.... Imam nekih 250 eura da potrosim( ajde neka je i 300 eura ), tako da oni otpadaju.. E da, a da te pitam, jesi imao problema sa kucanjem na DIamond-u, jer koliko se secam imao si ga neko vreme??
f480 nema OS, pa njega izbacujem iz izbora.. a OMNIA-a je..mmmm...omnia.. ALi je i ona takodje izvan mojih finansijskih mogucnosti.. Evo sad bas gledam po netu i naleteo sam na Toshiba G900, ima ogroman ekran, qwerty tastaturu..i jeste da je veci od TyTN-a ali je i mocniji.. On ulazi u cenovni rang..sta mislite o njemu??
Techno, gde si ti video LG? Ne znam, noviji WM aparati su malo skuplji... Pogledaj ovo sto je tomas.hokenberi rekao, odlican tel, a i imas koga da pitas
Ja sam ga video u Intercom-u, ali je tamo najskuplji od ponudjenih.. Videcu jos, a razmislicu za ovaj I780..izgleda lepo, a i nema bas toliko mali ekran.. Hvala u svakom slucaju..ako bude jos koji predlog, samo pisite..pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.