čime da se počastim za novu godinu?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ma kamera mi uopste nije prioritet otkako sam kupio digitalac,tako da viewty u sustini gledam zato sto mi se svidja ta touch zezancija a i on mi je vizualno najlepsi od svih.Sutra cu jos malo da bacim oko po delta sitiju kad budem na pauzi za klopu,mozda primetim i neki novi potencijalni model....SE mi je nesto posustao,ne nalazim nista sto bi me odusevilo,a i zivcira me njihovo insistiranje da stavljaju konektor sa strane,pa mogu da se slikam sa drzanjem fona u futroli...jedino k850 ima da mi je bas lep,a da mu je fast port sa donje strane,samo je on u legalnoj varijanti bezobrazno skup za telefon koji je vec neko vreme na trzistu.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

araphel, ako bi telefon koristio za muziku, ni slučajno viewty...Kvalitet u sluškama je prilično loš, a muzičkom plejeru treba jedno 20 sekundi (svaki put) da učita pesme...dalje, TS treba divljački da bodeš da bi prihvatio funkciju...
Srećm ja ga se sutra rešavam za 130€ :)
Nokia C6

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

tehno maniac, znaci viewty nista....sad mi se nesto ovaj treo 750 uvukao pod kozu,nemam pojma sta mi je :roll: Predpostavljam to sto mu je malo pala cena,plus moj omiljeni treo izgled plus lepote win os-a...ko ce ga znati...znam da nije nesto za muziku,ali sta ces...

Planirao sam da sutra pogledam bas detaljno taj n78,posto me neki ljudi nagovaraju na njega a drugi vicu da bezim....pa da resim tu dilemu.Za 3510 nemam sta da se brinem,tu je sve zaista strava,jedino sto me koci je sto znam sebe,pa se plasim da se ne smorim brzo sa obicnim fonom,bez obzira na muziku.....auuu ala sam ja komplikovan sa ovime :lol:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

araphel, a ti si to tek sad primetio :lol: :lol: :lol:
Jedino dobro na viewty-ju jeste multimedija, ali bilo da uđeš u slike, video zapise, muziku...učitava po 15-20 sekundi :shock: :shock:
Video klipovi su zaista fenomenalni, ali su boje na slikama prilično isprane, i onaj antishake stoji za ukras jer su slike još gore....
Nije mi žao što ga prodajem :D (a nije mi žao ni što sam ga kupio, jer ću zaraditi popriličnu sumicu :lol: )
Nokia C6

marellyboy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Okt 2008. 00:01

Post od marellyboy »

Rekoh,da presecem ovu endless raspravu ili ti dilemu...pravi izbor je innov8..jes malko skup al vredi svaku paru!pozz 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

marellyboy, a ko je igde pomenuo innov8?

Ja sam prilično jasno rekao da neću da prelazim preko 300eur...

Ok,možda je to nekom jednostavno i banalno pitanje,i predpostavljam da jeste,kad ti neko da svojih 300 evrića da ih potrošiš kako ti volja.Meni,koji treba svoje,zarađene pare da dam,je veoma bitno da budem siguran pre nego što nešto kupim,da se ne bih pokaja posle dva meseca(a događa mi se to),i šta posle?Otišla šuška niz vetar.....e pa nećemo tako. :D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Meni je palo na pamet sinoć da ti predložim K850, a vidim da su to ljudi već uradili. To je vrlo lijepo dizajniran telefon i muzički vrlo "sposoban", posebno sa onim acoustic driver zezancijama. Još ima flash teme kao svaki SE, što je meni vrlo simpatično. Kamerica je super za kad zatreba (ne možeš uvijek i svugdje imati digitalac). Čitao sam i da prima kartice do 32GB, tako da je za muziku miran Bosna... Vidim, s druge strane, da te cijena odbija od njega, tako da ništa... U temi o N78 kolega wassssup kaže da ima poprilično glasan zvuk na slušalicama, tako da ja ostajem pri tom predlogu.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vincent, meni je k850 jedan od najlepših SE telefona ikada,a tradicionalno volim SE.Međutim,kao što rekoh,legalna cena mu je bezobrazna,pogotovo imajući u vidu da za iste pare mogu da pazarim N78,što sam i rešio da uradim.

tako da eto,na sreću onih koji tvrdiše da komplikujem :lol: (naravno,zezam se,da ne pomislite da sam se stvarno uvredio,znam ja da sam suviše temeljan u istraživanjima),objavljujem da sam prelomio i da na pauzi za klopu idem u CT da maznem N78.

Presudio je pre svega dizajn,3 ipo jack,i onaj multimedijalni meni,a symbian ćemo da nateramo da se ponaša onako kako ja želim...valjda :roll:

Hvala svima na savetima.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

araphel, ma jok, nisi uopšte komplikovao :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajde pa nas častiš po piće :D
Nokia C6

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

araphel, Kad kupis baci review i naravno koju fotku.Srecno. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Evo,samo da potvrdim,pao je N78.Pošto sam na poslu,čačkanje će da bude tek večeras kod kuće,pa javljam utiske u odgovarajućoj temi,a kad stignem ostaviću i slike.Ovako,prvi utisak o spoljašnjosti je da ništa ne klima,čak sam se namučio da skinem poklopac baterije,tasteri su mi sasvim ok za pritiskanje(oni što izgledaju kao senzorski a nisu),dok mi je tastatura sasvim ok.Nije baš najsjajnija,ali prihvatljiva je.Koliko sam probao,mislim da će mi zadavati manje muke nego ova na g600,koju nikako ne mogu lepo da nabodem zato što je skroz ravna.

Eto,još jednom hvala svima na savetima,pa videćemo koliko sam pogrešio :D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Svaka čast!!! Jedva čekamo da čujemo novosti! Očekujemo slike i usporedbu kvaliteta muzike sa N91 (ako se sjećaš kako je zvučala) i tim tvojim super fancy plejerom kog često hvališ. :) Drago mi je što sam te ja ubijedio. :) Šalim se, naravno! Sa srećom da ga oguliš!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori