SE C902 vs. Nokia E66

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Upiredjivati ovaj se sa nokiom i to cak poalovnom nokiom e66 je stvarno smesno i apsurdno.Nokiina E serija je pravo savrsenstvo i na polju kvaliteta izrade i kada je funkcionalnost u pitanju
Note IV N9100 dual

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Ja bih pre e66 uzeo e71 8)
Nokia C6

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Nemoguce je porediti ova dva tel jer su jednostavno potpuno razliciti... Ko se razmislja izmedju ova dva modela mora da rascisti sa samim sobom sta zeli od tel i da onda u odnosu na to sta nude ova dva modela izabere odgovarajuci aparat.
Dalji komentar je suvisan...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pupo napisao:Što ti kažeš da mi netreba, dosta sam tehnološki osvješten, kompovi i to, čak i tehnički faks. Jedna je stvar željeti nešto a druga stvar imati novaca za tu stvar. Nikada do sada nisam bio u mogućnosti kupiti smart mob...
Pretpostavljam da je ovo bilo meni upuceno.
Uz duzno postovanje za tvoje tehnicko obrazovanje i faks,ali to nista ne znaci.Ovde imas na forumu nekoliko momaka od 14-15 godina koji znaju vise o mobilnim telefonima nego neko sa magistraturom nekog tehnickog faksa.
I ja sam student i naravno uvek kesa treba za neke stvari i tesko je odloziti pare za kupovinu telefona,ali smart telefoni odavno vise nisu tako skupi i za relativno malo novca mozes sebi obezbediti dobar telefon tipa N70,E50,...
Nisu najnoviji ali jesu smart a to ti trazis. ;)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Pupo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 08. Dec 2008. 05:17

Post od Pupo »

Otkad mi starci nefinanciraju mobitele i slične stvari nemogu za mobitel odvojiti 150-200eura a pogotovo 350 koliko dođe E66, samo uređaj bez pretplate. Ovo mi je prilika da uzmem taj mobitel ili neki u tom cjenovnom rangu. Zadnji skuplji mobitel sam kupio prije 4-5 godina. Ako imam viška para uložim u računalo. Ovo kada sam spomenio faks krivo sam se izrazio, nisam mislio da sam pametniji od nekoga, pogotovo što se mobitela tiče jer stvarno nisam upućen. Zato sam i došao ovdje na forum da pitam vas. Više u smislu da bih bolje uzeo nokiu zbog wi-fia i pristupu internetu a nemoram ni spominjati kako sam ovisan o netu, forumima, msn...
Da se E66 nije pojavio u ponudi nebi mi palo napamet da ga uzmem, uzeo bi ili C902 ili U900. Možda se to ovako čine skupi mobiteli ali istina je da stari produžuje pretplatu pa mogu te neke mobitele dobiti izrazito jeftino (za kunu). Da moram kupiti samo uređaj (oko 350eura u trgovini) nema šanse da bi ga uzeo. Kada več spominješ, N70 je oko 150-200 eura. Sljedeći tjedan idem u kupnju, ako budu imali uzimam E66 pa vam javim dojmove.

A jesam se raspiso. Mogao bi češće dolaziti vamo na ovaj vaš forum.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

mogao bi :) korisno je... Pazi, ako ti kamera nije bitna, DEFINITIVNO uzimaj E66... nema price, sve smo ti rekli... ako jeste, pa preskoci E66...
Nokia E71... Elegant, but deadly

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Bravo za E66... ali da je N70 150-200 evra... pa tebe neko veoma mnogo laze... nova je oko 110 evra max

Pupo
Novajlija
Novajlija

Post od Pupo »

Gledao sam u trgovini kako se kreću cijene, ovako je vjeroajtno jeftinija :) Javim vam se šta sam kupio, pogotovo ako kupim E66.

Ako ju kupim, zanima me navigacija. Može li se nabaviti garmin ili koji već program ide na nju (govorim napamet)? Konkretno me zanima di na netu naći te šta moram skinuti sve da to ubacim na mobitel. Stvar je da idem kući za koji dan a kod kuće nemam adsl-a pa bih htio skinuti unaprijed programe i sl.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Pupo, Garmin se moze naci ali nije dozvoljeno da postujemo linkove - piraterija je zabranjena na forumu. Najvise sto mogu da ti kazem jeste da u Google-u podesis da pretrazuje iskljucivo sajtove na ruskom jeziku i trazi Garmin XT i vrlo brzo ces naci ono sto ti treba. U vezi sa instalacijom GPS softvera itd. imas posebnu temu: viewtopic.php?t=7222
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

Naravno da moze... to je simbijan pa ces moci da ubacis : ) :dry:

Pupo
Novajlija
Novajlija

Post od Pupo »

Ma znam za pirateriju (mini moder na jednom forumu :D) Mislio sam na privatne poruke :chytry: ili kako se zovu već 8)

Pupo
Novajlija
Novajlija

Post od Pupo »

Pozdrav ekipi. Da se javim nakon duže stanke :D Na kraju sam ubo Nokiu 5800XM

Za sada prezadovoljan, pogotovo nakon stavljanja v20 verzije softvera.

Odgovori