N82 vs G810

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 15:59

Post od mladj »

..::Bobby::.. napisao:Meni je na n82 trajala 2-3 dana sa puno fotkanja,malo wifi-ja i puno muzike...
Bobby koju werziju SW-a si imao, 2 ili 3?

Ja imam 2. Čitao sam da novi SW produžava trajanje baterije ali neću da updateujem zbog hacka. Trenutno mi baterija traje oko dan i po, uz dosta korišćenja, ali bez wi-fi. To mi je najveći problem

Izvinjavam se za off, moj glas ide za N82 jer sam pristalica funkcionalnosti pre estetike

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

nzm,stvarno isam bio zainteresovan da se i na n82 bakcem sa softwareom,firmwareom itd...samo on out of box xD Pre nje sam imao n95 8gb...E na njemu sam se unistio,danisam nisam spavao : )))
n82 rulez,ali ce kupiti g810 :( :D

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ivsa, pa tastatura ne moze biti gora od N82, ciji su dugmici maleni i veoma nezgodni.

ja bih ocenu tastature sa gsm arene uzeo sa rezervom, jer oni ponekada traze dlaku u jajetu, sto jer mozda i normalno jer imaju ogroman broj telefona da ocene i ne mogu svi da budu max. dobri i bez zamerki.

GSM Arena o N82:
Controversial design and questionable ergonomics
Below average GPS performance,

a svi znamo da je gps sasvim ok ( po nasim amaterskim standardima).

iskreno verujem da N82 ima bolji xenon, ali ja bih pre uzeo G810. mnogo, ali mnooogo mi je lepsi!

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Sep 2007. 20:22

Post od Ivsa »

Ma znam, proučio sam GSMArenu skroz, a i sumnjivo mi, jer neki kažu da su tipke iste kao na mom U900, a meni baš lepo idu, mal tvrđe al tak mi odgovara, najbolje da sam probam, sam kad bi ga mogo negdi nać, fon je prava retkost!?

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ivsa napisao:....najbolje da sam probam,...
Najpametnija odluka,ako imas koga od kolega, drugova pitaj da ti malo prepuste telefon na sat-dva cisto da steknes osecaj.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ivsa, Svakako je najbolje da ga sam isprobas - reviewi su OK ali sto se tice tastature i ekrana najvazniji je licni utisak.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ivsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Sep 2007. 20:22

Post od Ivsa »

Ma da, i to zna, imam mi drug G800 al to nije to, ovaj baš nigdi nemogu nać, a u trgovinam neće da vade iz kutije :smutny: !? Ma ni ekran me nebrine, sve je na strani G810, osim te kamere, al nemože valda na N82 bit tolko bolja, ha?!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ivsa, Nisam neki "fotograf" ali koliko sam mogao videti G810 pravi jako dobre fotke, e jedino u cemu sam siguran jeste da je N82 bolja sto se tice kamere u nocnim uslovima.Pa sad ako ti je to bas toliko bitno...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ivsa, Postoje situacije u kojima je kamera G810 sigurno bolja od one na N82 - po danu kad god fotografises udaljene objekte - zahvaljujuci optickom zumu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Komentar za tastaturu sa citatom sa GSMArene ne stoji - čitao sam taj review i oni sami su naglasili da je u pitanju beta-verzija aparata, odnosno test-verzija i da će to sigurno biti popravljeno u prodajnoj verziji. Ako ti ne smeta slajder, mnogo je bolje da ideš na G810, zbog većeg ekrana, kvalitetnije izrade i mislim cijene, koja nije zanemarljivo manja od N82. Takođe dobijaš 2 godine garancije kako je rečeno. I G810 ima optički zum!!! Prednost N82 je monoblok dizajn. Tastatura mu nikako nije loša, ali njih moraš sam provjeriti. kvalitet reprodukcije muzike nije sjajan na N82, ali je glasan. Čuo sam da G810 razbija po pitanju kvaliteta reprodukcije.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori