Pomoc Nokia N78 ili 6220 classic
Meni je najveci problem sa wifi-jem sto sve mreze nisu otkljucane, tako da i ako znate gdje je otkljucano u gradu, dok vi dodjete i konektujete se, mnogo je jednostavnije uplatiti 200 dindzi i imati 80mb protoka preko neta, na bilo kojoj lokaciji (bus,faks,park itd. itd.)
Jednostavno, kriza je ucinila da operateri izadju sa novim naprednijim uslugama, kakva je ova, a koju nismo mogli ni sanjati do prije godinu i po.
Da ovo nije slucaj, ja bih odavno razmisljao da uzmem adekvatan fon.
Ovako w950 i dalje gura.
Moj glas je 6220 classic, a jedina mana po meni je mnoooogo krckava plastika i 2,5mm izlaz, mada ne vjerujem da adapter uzima nesto kvaliteta zvuka.
Jednostavno, kriza je ucinila da operateri izadju sa novim naprednijim uslugama, kakva je ova, a koju nismo mogli ni sanjati do prije godinu i po.
Da ovo nije slucaj, ja bih odavno razmisljao da uzmem adekvatan fon.
Ovako w950 i dalje gura.
Moj glas je 6220 classic, a jedina mana po meni je mnoooogo krckava plastika i 2,5mm izlaz, mada ne vjerujem da adapter uzima nesto kvaliteta zvuka.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 26. Maj 2009. 19:26
Hvala puno svima na savetima i dalje vagam vase odgovore!!
) Sto se tice N82 telefona znam da je telefon fantastican moj prijatelj ga ima i video sam kako funkcionise ali jedini problem je sto taj telefon ne mogu da nadjem za 250 eura koliko sam sakupio vec za 350 eura (ako sam se prevario za cenu neka me neko slobodno ispravi). Ja imam trenutno nokia 6600 i nikada se na njega nisam pozalio slike nisu neke ali sta ocekivati od 0,3 megapiksela ali kada se saberem nakon tri god i nisam ga nesto mnogo koristio za slikanje, tako da 3 megapiksela je veliki pomak. A sto se tice wifi - ja u par navrata mi je zatrebao, he he ali ko zna mozda cu i njega koristiti kao fotoaparat na 6600 . Tako da ne znam ni sam ali se sve vise mislim da kupim n 78
Ali u svakom slucaju hvala jos jednom svima na savetim!!!!!

-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
- Ciptunning
- Banned
- Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 02:52
- Ciptunning
- Banned
- Ciptunning
- Banned
Godzilla, koliko sam shvatio otisao je da gleda cene po radjama nista vise mada opet ako mu je wifi strana solucija bolje 6220c jer je telefon kompaktniji za dzep i luksizniji je telefon dok n82 deluje sportski i robuznije odaje osecaj drvosece npr! E sada sta njemu treba luksuz ili sportis dizajn razumes zavisi sta decko zeli od telefona! Neka najbolje on odluci posto su cene sve tu priblizne mozda otskacu za 30ak evra do 50!
- Ciptunning
- Banned
Godzilla, ma hteo je reci WOW razumes kao bum neki a pa meni kao da je pravljen za drvosece a 6220 za elegance ljude u odelima! Oba izgledaju OK ne kazem nista stvarno nismo mi tu da komentarisemo izglede decku se mozda najvise svidja 3310 ali nije zadovoljan funkcijama koje taj telefon i nudni znaci ukusi su..
samo cool i cekamo vest sta je pazzario 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Ciptunning
- Banned