..pretrazio sam forum i nigde nema tema vezanih za ovaj model..
..imam u planu da ga uzmem zbog winmob,ima tasteturu,sto mi dosta znaci,svidja mi se diuzajn...ali nemam nikakvog iskustva sa doticnim operativnim sistemom...kao ni sa htc-om...
..molim za pomoc..komentare,eventualne preporuke..
htc touch dual..?
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Sto se tice dizajna meni se nesvidja mada to je relativna stvar.Inace odabrao si super telefon.HTC je jedan od lidera u proizvodnji(ako ne i najveci) WM uredjaja(sama cinjenica je da proizvode SonyEricsson Xperiu 1 ti dovoljno govori) a mozes se pouzdati i u hvalitet izrade samog aparata.Sto se tice mana i prednosti ovog moela preporucio bih ti da izgooglas sto vise mozes o ovom modelu pre nesgo sto ga kupis. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
...ma procitao sam dosta review-ova..i svi su manje/vise pozitivnu...jedinu manu koju navode je nedostatak gps-a i wi-fi...
...interesuju me ovde iskustva korisnika - trajanje baterije, da li je slider pouzdan, kakav je ekran (ovo mi je veoma bitna stavka
..), brzina operativnog sistema odnosno samog aparata u realnom radu, da li koci.......
..kao i eventualne preporuke...da bih sklopio neki best buy...
...interesuju me ovde iskustva korisnika - trajanje baterije, da li je slider pouzdan, kakav je ekran (ovo mi je veoma bitna stavka

..kao i eventualne preporuke...da bih sklopio neki best buy...
- dimi89
- Mobil manijak
Stwalker mislim da o slajderu,ekranu i o brzini OS ne moras da brines jer kao sto sam reko HTC je po meni jedna od najpouzdanijih firmi.Mislim da bi jedino njihov model mogo da upim na nevidjeno.Ne znam kolikim budzetom raspolazes ali mozda bi mogo za koj evro da uzmes dosta napredniji telefon. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
..eh..sad..budzet..skakljiva je to stvar..
..
..koji model preporucujes..?
..ogromnu prednost ovom modelu u odnosu na ostale htc modele dajem iz razloga sto poseduje tasteturu..nikako mi se ne svidja pomisao da kucam sms na ekranu..jedan drugar ima touch diamond i kaze da mu se prevrne stomak kada pomisli na kucanje poruka na njemu..a ovaj drugar je zaljubljenik u htc-a...
...mada kao sto rekoh otvoren sam za svaki predlog i komentar...

..koji model preporucujes..?
..ogromnu prednost ovom modelu u odnosu na ostale htc modele dajem iz razloga sto poseduje tasteturu..nikako mi se ne svidja pomisao da kucam sms na ekranu..jedan drugar ima touch diamond i kaze da mu se prevrne stomak kada pomisli na kucanje poruka na njemu..a ovaj drugar je zaljubljenik u htc-a...

...mada kao sto rekoh otvoren sam za svaki predlog i komentar...

- dimi89
- Mobil manijak
Imas HTC uredjaje sa testaturom tako da mozes neki od njih da uzems.Sto se tice preporuke to bi ti sam morao da vidis koja cena ti odgovara i shodno tome da uzmes telefon.Pregledaj sve modele HTC-a i nacices nesto.Sto se tice telefona bez testature ja koristim jedan takav i moguda kazem da mi je jedino problem da kucam kad vozim jer moram da gledam u telefon mada brzina kucanja na testaturi i na TS-u je meni priblizno ista.Navikne se covek. 

ja sam ponosni vlasnik ovog fona. telefon je u svakom pogldeu super. nedostatak gps-a mi nije toliko bitan, a wi-fi nadoknadjujem 066 karticom.
ekran, sasvim dobar. gledanje filmova na njemu je sasvim solidno, i ne zamara oci. brzina je jos jedan plus. na njemu koristim memorijsku karticu od 8 gb, i nema nikakvih usporavanja... cena je jos jedan adut, ali zavisi gde kupujes. 

HTC Legend