6230i ili 7610 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

IDzO, "Black list" ti je programčić koju omogućava zabranu (odbijanje) dolaznih poziva prema tačno predefinisanim listama (bela i crna)... Tačnije, tvoj telefon onome koga ti stavio na "crnu" listu stalno javlja zauzeće linije, a tebe pri tome dolazni pozivi ne uzmenimravaju, telefon ne zvoni, ne vibrira... Kada udjes u "Black List" program, imaš tamo i zabeležen spisak (log) svih "odbijenih" poziva pa možeš da vidiš ko te je tačno cimao....
Malo o listama:
Bela lista - svi koje staviš na ovu listu mogu te nesmetano dobiti, svima ostalima (uključujuči i one iz imenika) telefon javlja zauzeće...
Crna lista - svi na ovoj listi ne mogu da te dobiju, ostali mogu....

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da li je to samo podesavanje na telefonu ili je potrebno jos neko sa operaterom? :|
Cula sam da MOBTEL ima neke slicne "fore", koje ukljucuju i poruke, znaci ta osoba koja ti salje dobije izvestaj da si ti primio poruku, a tebi naravno ne stize nista... :|

qwerty
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 11. Jul 2005. 19:52

Post od qwerty »

E hvala svima na odgovorima....ali ja se ipak odlucio za 6230i :D :D :D ....e sad sa novim telefonom stizu i nova pitanja :oops:
First and the last one :cry: : Da li neko ima sve one podatke za podesavanje GPRS-a za 063 mrezu ?

Nakoch
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Jun 2005. 19:02
Kontakt:

Post od Nakoch »

qwerty,imas odeljak na forumu gde je svaka druga tema vezana za podesavanje GPRS-a (a one teme izmedju za podesavanje MMS-a). :D Pa i pored toga ja nisam uspeo da podesim MMS na 6630 za 064.Ovom prilikom bi zamolio da mi neko posalje detaljno podesavanje na pm,bio bi mu bas zahvalan :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

taj black list program se dobije uz telefon ili se mora skidati sa interneta. to je strava programcic!!!! :D :D :D :D

qwerty
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 11. Jul 2005. 19:52

Post od qwerty »

Ma znam video sam,al reko da stedim prostor pa da mi neko ovde napise :D :D :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

qwerty napisao: First and the last one :cry: : Da li neko ima sve one podatke za podesavanje GPRS-a za 063 mrezu ?
Idi na MOBTELOV sajt, i nemas problema...pre neki dan sam aktivirala drugarici GPRS, samo prati parametre i bice sve ok ;)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mobtel već neko vreme ima opciju da se pošalju poruke na 9863, jedna sa sadržajem GPRS a druga sa MMS, i kao povratne poruke stižu "configuration messages" koje se potvrde, postave za osnovne (default) i to je to. Nema nikakvog dodatnog podešavanja, radi provereno na 6600 i novijim...

Odgovori