Samsung i8910HD versus Nokia N97
Ok.ja cu definitivno kupiti ovaj n97 jer me svakim reviewom sve vise i vise odusevljava.Telefon je MustHave!
Koliko je sigurno kupovati telefon u Teleko Plus prodavnici i da li neko ima iskustva sa njom,i na kraju sta mislite kolika ce mu sena biti krajem jula u istoj prodavnici? Ili za koliko ce se najjeftinije moci naci krajem jula? 
iPhone 4.
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Jaoooo ovo neće biti nimalo laka dilema.
Po user- reviewima ova N97 ima jako malo RAM memorije (30-40 MB slobodno
), ako na to dodamo handy shell, smart settings, ode još 10MB, što znači da ću imati 20-30MB RAM-a za rad
Kod omnie HD je mnogo bolja situacija, ima 150MB slobodnog RAM-a, bukvalno telefon ne možeš da crashuješ (ima jedan klip na YT), kamera , zvučnici i sama konstrukcija je dosta bolja, a telefon nije mnogo veći od N97, čak šta više razlika je minorna
Sad me malo brine podrška za app, i daljnja prodaja o pad cene omnijice
Po user- reviewima ova N97 ima jako malo RAM memorije (30-40 MB slobodno
Kod omnie HD je mnogo bolja situacija, ima 150MB slobodnog RAM-a, bukvalno telefon ne možeš da crashuješ (ima jedan klip na YT), kamera , zvučnici i sama konstrukcija je dosta bolja, a telefon nije mnogo veći od N97, čak šta više razlika je minorna
Sad me malo brine podrška za app, i daljnja prodaja o pad cene omnijice
Nokia C6
[quote="tehno maniac"][/quote]
I ja sam sebe stavio u nedoumicu ali sam se na kraju odlucio za n97 [danas].
Mnogo je lepsi,meni je sam oblik OmnieHD neverovtno odvratan.I ona sticky plastika od nazad.
i to sto nema poklopac kamere.Nema hardversku tastaturu! 
A i n97 ne bi bio predstavljen kao univerzalni MultiTasking telefon da mu ta memorija nije lepo optimizovana.Citao sam reviewe i kazu da je izuzetno brz.Mnogo mi se svidjaa
)
bestboy SVE je vazno
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka.
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
I ja sam sebe stavio u nedoumicu ali sam se na kraju odlucio za n97 [danas].
Mnogo je lepsi,meni je sam oblik OmnieHD neverovtno odvratan.I ona sticky plastika od nazad.
A i n97 ne bi bio predstavljen kao univerzalni MultiTasking telefon da mu ta memorija nije lepo optimizovana.Citao sam reviewe i kazu da je izuzetno brz.Mnogo mi se svidjaa
bestboy SVE je vazno
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka.
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ma kakva bre optimizacija Nokija je počela da "prazni lager", mislim na telefon od 500+ eura staviti zastarele komponente.Marko_NS napisao:A i n97 ne bi bio predstavljen kao univerzalni MultiTasking telefon da mu ta memorija nije lepo optimizovana.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ja imam jos jednu dilemu kad su ova dva telefona u pitanju!!
Samsung nudi MTS uz svoje pakete a Nokiu nudi VIP,a cena je maltene ista!!!
Planiram da kupim jedan od ova dva..
Jos od '99 sam u TELENORU i prezadovoljan sam uslugama ali sam spreman da promenim mrezu zbog nekog od ova dva fona!!
Jos jedna stvar,od uvek sam koristio NOKIU(3330,7250i,6630,N73,N82) i za svaki sam "pucao" 300+ EVRA,ali bih i to promenio ako je samsung bolji(mislim na ova dva modela)...
Za sada sam uz NOKIU..

EDIT:
Upravo sam video da i telenor nudi Nokiu.
Sada me sve navodi na N97!
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
Samsung nudi MTS uz svoje pakete a Nokiu nudi VIP,a cena je maltene ista!!!
Planiram da kupim jedan od ova dva..
Jos od '99 sam u TELENORU i prezadovoljan sam uslugama ali sam spreman da promenim mrezu zbog nekog od ova dva fona!!
Jos jedna stvar,od uvek sam koristio NOKIU(3330,7250i,6630,N73,N82) i za svaki sam "pucao" 300+ EVRA,ali bih i to promenio ako je samsung bolji(mislim na ova dva modela)...
Za sada sam uz NOKIU..
EDIT:
Upravo sam video da i telenor nudi Nokiu.
Sada me sve navodi na N97!
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
Phone