Trilema - htc diamond 2, htc hero ili htc magic

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
skuzer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Jun 2009. 03:21

Trilema - htc diamond 2, htc hero ili htc magic

Post od skuzer »

Imam trilemu, Diamond 2 "leti" na relativno stabilnom WM 6.1, i trebalo bi da može da se upgradeuje na WM 6.5., telefon je lagan i lepo izgleda, ali tu su i dva modela sa Androidom, na HTC HERO ne treba trošiti reči, za sada mi telefon ne treba za neku posluvnu upotrebu pa bih se pre naklonio Androidu, da li je prevazidjen problem sa bluetoothom?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Skuzer Diamond 2 moze da se updatuje na WM 6.5...Sto se tice Android platforme graficki je dosta bolja od WM-a ali i dalje je nedovoljno zastupljena(mada vec sad ima pristojan broj aplikacija)....Mislim da si sve reko recenicom:"za sada mi telefon ne treba za neku posluvnu upotrebu pa bih se pre naklonio Androidu" mada i WM moze da bude krajnje interesantan.Bluetooth i dalje mislim da nije resen na Android platformi iz istg razloga kao i na iPhonu.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

pale99
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:20

Post od pale99 »

Preporuka za Android, to je ulaganje u buducnost, Google(i nezavisni programeri) je tek poceo da malo ozbiljnije razvija Android i ovo je tek pocetak, a po tom pocetku se moze zakljuciti sta ce biti kasnije kad se u razvoj aplikacija za Android platformu ukljuce i placeni programeri, to jest kad budu naplacivali svoj rad i trud. Uostalom probaj ga pa sam odluci. Mogu li da te pitam gde bi uzeo Hero-a?, posto i sam nameravam da ga uzmem. Da li preko Vipa ili negde napolju.

skuzer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Jun 2009. 03:21

Post od skuzer »

Iskreno kada sam procitao review na GSM ARENI odustao sam od telefona, mislim da dajem tolike pare za uređaj bez bluetootha, to jest radi ali moraš prvo da bukvalno formatiraš nov telefon, ne pušta odrđene klipove i slično to jest:

No video-call camera
No FM radio
No camera flash, dedicated shutter key or lens cover
Camera features are a bit outdated
CIF@15fps video recording (352 x 288 pixels) is below par
No TV-out port
No voice dialing
Flash video playback is laggy
Somewhat limited 3rd party software availability
No DivX or XviD video support or a third-party application to play that
Poor MP4 playback performance - barely watchable in video resolution above QVGA
No Bluetooth file transfers (not without rooting)
No proper file manager (not without rooting)

užas, mislim naparve fantastičan Smartphone, i onda ga namerno okrnje, nemoguće da su razlog tome autorska prava.

A i definitivno ću sačekati Oktobar, Novembar mesec za kupovinu, čisto da padnu cene, najvervatnije ću se odlučiti, za HTC TD 2, HTC Touch Cruise ili za NOKIU E55.

Odgovori