Nokia N95 8 Gb ili Nokia N85

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

boytronic, ma jok, neces imati tih problema. Evo upravo gledam, cini mi se kao da je ceo taj metalni deo sa sve socivom uvucen za 1mm u odnosu na masku pa onda jos i socivo za 2-3mm u odnosu na taj metalni krug. A ako se zamusa od prstiju, pa samo ga o majicu/kosulju onako malo i nikakav problem a prasina nema gde da se zadrzi jer nema poklopca da je zadrzava da ispadne tu gde je usla :wink:

boytronic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 23. Sep 2009. 17:47

Post od boytronic »

Hvala Azimuth. Ja otisao u off coveku u temi. U svakom slucaju sam bio za n95 8gb cak iako sam se dvoumio malo sada sam siguran koji cu uzeti.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

danas sam bio do prodavnice i drzao sam oba telefona u rukama.. n96 je za nijansu lepsi , ali cu 99% uzeti n95 8gb (znam, rekao sam ovo 100 puta do sad, pa sam se predomislio) iz sledecih razloga :

n96 kada "otvaram" tj kada "slajdujem" kao da koci malo, tj ne kao da koci, ali ne ide toliko glatko kao n95 8gb.
100% se lakse koristi tastatura na n95 8 gb tj dugmici su lepsi (jer su malo ispupceni a ovamo su u istoj ravni).
shvatio sam da n96 ima slabiji procesor...

iskreno, od svega ovoga je presudilo ovo za slajd...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

uzeo sam na kraju n95 8gb... kada sam ih jutros drzao u rukama, presudno je bilo to sto n96 deluje u ruci kao parce plastike... svojim izborom sam maximalno zadovoljan...

Hvala svim ljudima na podrsci i na odgovorima i na strpljenju... <3
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Layne_Staley, Cestitam,napravio si dobar izbor.Neka te dugo i dobro sluzi .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Wicker Man, Hvala puno, nadam se da ce me dugo sluziti .. sad jos da kupim futrolu neku lepu i sve je super :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Layne_Staley, cestitke i sa moje strane. Nego, gledaj da izbegavas tu originalnu futrolu jer mi se cini da moze jaaako lako da izgrebe te ivice oko displeja. Direktno plastika na plastiku pa jos kad gurnes slajd...
Ja je ne koristim, niti cu, a kao najbolja futrola se, neces verovatni, pokazala ona Case Logic torbica za fotoaparat. Taman dovoljno debela da ne mozes ostetiti telefon a sa druge strane dovoljno tanka da je mozes nositi u dzepu :) Za zimu strava :wink:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

hvala ti puno na savetu :)

a, gde da nadjem tu Case Logic torbicu, i koji model je ta koju ti imas ?

ako je zabranjeno da mi kazes radnju, itd. , posalji pm :D

hvala unapred

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemam pojma, davnih dana sam je kupio u Temu za neke sitne pare i prezivela mi je 3 telefona do sada a i dalje je kao nova 8)
Bilo koja torbica za fotoaparat ce ti odraditi posao, bez brige :wink:

Odgovori