Nokia N95 8 Gb ili Nokia N85
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
boytronic, ma jok, neces imati tih problema. Evo upravo gledam, cini mi se kao da je ceo taj metalni deo sa sve socivom uvucen za 1mm u odnosu na masku pa onda jos i socivo za 2-3mm u odnosu na taj metalni krug. A ako se zamusa od prstiju, pa samo ga o majicu/kosulju onako malo i nikakav problem a prasina nema gde da se zadrzi jer nema poklopca da je zadrzava da ispadne tu gde je usla 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
danas sam bio do prodavnice i drzao sam oba telefona u rukama.. n96 je za nijansu lepsi , ali cu 99% uzeti n95 8gb (znam, rekao sam ovo 100 puta do sad, pa sam se predomislio) iz sledecih razloga :
n96 kada "otvaram" tj kada "slajdujem" kao da koci malo, tj ne kao da koci, ali ne ide toliko glatko kao n95 8gb.
100% se lakse koristi tastatura na n95 8 gb tj dugmici su lepsi (jer su malo ispupceni a ovamo su u istoj ravni).
shvatio sam da n96 ima slabiji procesor...
iskreno, od svega ovoga je presudilo ovo za slajd...
n96 kada "otvaram" tj kada "slajdujem" kao da koci malo, tj ne kao da koci, ali ne ide toliko glatko kao n95 8gb.
100% se lakse koristi tastatura na n95 8 gb tj dugmici su lepsi (jer su malo ispupceni a ovamo su u istoj ravni).
shvatio sam da n96 ima slabiji procesor...
iskreno, od svega ovoga je presudilo ovo za slajd...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
uzeo sam na kraju n95 8gb... kada sam ih jutros drzao u rukama, presudno je bilo to sto n96 deluje u ruci kao parce plastike... svojim izborom sam maximalno zadovoljan...
Hvala svim ljudima na podrsci i na odgovorima i na strpljenju... <3
Hvala svim ljudima na podrsci i na odgovorima i na strpljenju... <3
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Layne_Staley, cestitke i sa moje strane. Nego, gledaj da izbegavas tu originalnu futrolu jer mi se cini da moze jaaako lako da izgrebe te ivice oko displeja. Direktno plastika na plastiku pa jos kad gurnes slajd...
Ja je ne koristim, niti cu, a kao najbolja futrola se, neces verovatni, pokazala ona Case Logic torbica za fotoaparat. Taman dovoljno debela da ne mozes ostetiti telefon a sa druge strane dovoljno tanka da je mozes nositi u dzepu
Za zimu strava 
Ja je ne koristim, niti cu, a kao najbolja futrola se, neces verovatni, pokazala ona Case Logic torbica za fotoaparat. Taman dovoljno debela da ne mozes ostetiti telefon a sa druge strane dovoljno tanka da je mozes nositi u dzepu

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt: