C100 S55 M55 MC60
Re: s55
nema bluetooth ali ima kameru (naravno ako si mislio na mc60) a slika je odlicna mada kvalitet slike zavisi i od osvetljenja u kome se slika. Najoptimalnije je na dnevnom svetlu, telefon je odlican (ja ga imam sta da kazem visheprokka napisao:to je po meni ubedljivo najbolji telefon od ponudjenih... cini mi se da je jedini od navedenih koji ima i bluetooth... telefon je jednostavno sjajan... kamerica mu fali, ali moze da se dokupi...
mada ovo je naravno subjektivno misljenje

Ajde ako ima neko slike napravljene sa ovim telefonom neka mi posalje na mail! Zanim me kako izgledaju! I Sta u principu radite sa slikama (kako ih prebacujete na komp) Posto nema IC port! Da li to pravi problem! I koliko slika stane u telefon! ankica@email.co.yu
Resenje
Vidi Ankice,mislim da bi tvoju dilemu resio tel siemens C62.Odlicna grafika,fenomenalan zvuk i da ne bih ponovo opisivao sta sve ima idi na www.mobilnisvet.com pa na siemens pa C62 i tamo ces naci moj komentar!
Nadam se da sam pomogao!
Pozdrav
Nadam se da sam pomogao!
Pozdrav
želio bi kupiti ovaj fontel ali govore da su slike užasne pa može li ko poslati koju sliku s ovog moba na e-mail jrazic@bih.net.ba
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ma MC serija ne valja generalno
pogotovo MC62
u to je djubre nevidjeno...
Tel se kvari...uzas...
Slusalica i mic crkavaju iz nepoznatih razloga...
Ima i js neke probleme, na servisu ga ima bas dosta....
pogotovo MC62
u to je djubre nevidjeno...
Tel se kvari...uzas...
Slusalica i mic crkavaju iz nepoznatih razloga...
Ima i js neke probleme, na servisu ga ima bas dosta....
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 31. Jul 2004. 00:49
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59