2. U svakom sluchaju proveri ti celu stvar 3G ili ne-3G 2 dana meni ipak malo !!!
Motorola E1000, Nokia 6630, Samsung D500 ili SE s700i
1. E, pa ti mi ne reche glavnu stvar.
Ako ga koristish pod 3G-om onda ti zbog "multimedialnosti" servisa telefon sigurno "vuche" vishe baterije. Pogledaj koji su ti servisi 3G-a aktivirani, mozda ti se neshto "vrti" u pozadini (mail, radio, neki oblik network-watch-a) chime on konstantno komunicira sa mrezom "cuclajuci" bateriju nepotrebno.
2. U svakom sluchaju proveri ti celu stvar 3G ili ne-3G 2 dana meni ipak malo !!!
Dugi ja znam da motorola e1000 ima bolji ekran od 6630 ali po onome sto sam ja video vise od toga mi ne treba.najvise sam razmisljao oko e1000 i 6630 a odlucio sam se za 6630 zbog symbiana.Nemoj da sad preterujes.Nije sve sto sam nabrojao prosek. Kamera je dosta dobra.Imam zadnje pitanje sa bilo kog koji zna nesto o tome.Moze li 6630 da prima obicne RS-MMC kartice ili samo DV RS-MMC kartice? Molim vas ako neko zna nesto o tome neka mi sad odgovori!!!

Nokia 6630+SlipKnoT=Najbolji Metalski Telefon na svetu!!!!!!!!