Jedinstveni telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
opraoN73uvesmasini
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 31. Jan 2010. 13:33

Jedinstveni telefon

Post od opraoN73uvesmasini »

Dobro posto sam jucheras oprao svoj N73 (ME) u vesh mashini sluzio me je od 2007 lepo (sto jes previse je bagovao cak iako sam uvek imao najnoviji firmware)
Ja sam taj mob izabrao jer mi se cinilo da je odnos cene na ono sto se dobija najbolji (320jura) - medjutim ovo je provalilo jedno 100000 ljudi sem mene i svi su kao i ja kupili isti taj telefon (i to crni kao moj)

Sad me zanima da kupim najoriginalniji telefon koji niko nema - po vasem misljenju koji je najoriginalniji telefon (a da nije matora krdza)?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Takav telefon ces tesko naci a i verzije telefona koje su u ogranicenim kolekcijama su preskupi u odnosu na ono sto pruzaju.Izvadi neki teleofn iz naftalina i bices siguiran da ga niko nece nositi tako da ces biti jedinstven :) sala na stranu,koliko si ti spreman para da izdvojis za to zadovoljstvo da bi znali stya da predlozimo. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

JA koristim Mitsubishi Trium Geo iz 99-te i siguran sam da je jedinstven:) 10evra placen, a unikat :D
HTC HD2 user!

opraoN73uvesmasini
Novajlija
Novajlija

dimi89 napisao:koliko si ti spreman para da izdvojis za to zadovoljstvo da bi znali stya da predlozimo.
recimo od 350 pa do 450 :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

PA za te pare kupis Sonim X3, i ja ti potpisujem da neces naci nikog ko ga nosi! Takodje za slicne pare nadjes SE XPERIA X1, i njega ima malo ljudi. Nije da ga niko nema ali...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

opraoN73uvesmasini, ako hoces kvalitetan i funkcionalan telefon, a ne zelis da ga "svi" imaju evo nekoliko hintova:

- Nemoj kupiti nista na cemu pise Nokia. Nema sanse da telefon bude kvalitetan i Nokia, a da ostane redak i originalan.

- Posle Nokie tu su Samsung telefoni. Najpopularniji modeli su isto tako rasireni. Postoje zgodni modeli koji nisu toliko popularni ali i tu se treba potruditi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Uzmes onaj iz Vip-a i ustedeo si nekih 340-440e a imas telefon koji apsolutno niko nece nositi i kojim ces zbuniti i najvece poznavaoce mobine telefonije jer ce svi misliti da nosi digitron umesto telefona.
Salu na stranu, ako hoces unikat, otvori se jos vise. Ono sto je skupo ima veoma mali broj ljudi pa samim tim ces biti jedan od nekolicine :wink: Sve ostalo je cisto privremeno resenje koje te nece suziti koliko te je i n73.

opraoN73uvesmasini
Novajlija
Novajlija

ma da ljudi samsung i nokia ne dolaze u obzir
sto se tice para predlazite sve
licno sam mislio nesto u stilu HTC ili mozda cak taj Sonim on bi preziveo ves masinu

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

opraoN73uvesmasini, Ako hoces unikat,to ce da te kosta.Imas onih modela iz nokije serije 8,koji su nesto manje zastupljeni ali su po funkcionalnosti bzvez,jednostavno su samo lepi.Po meni je to cist promasaj.Takodje se mora postaviti i pitanje po cemu hoces da telefon bue jedinstven?Da li ti je samo bitan izgled ili pak bi voleo da bude sa nekim posebnim funkcijama (npr,dobra kamea,dobar zvuk itd.)?

EDIT: Posto neces Nokiju,onda HTC nije lose resenje,samo njih bas ima dosta a i nesto sumnjam da bi preziveli vesh mashinu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

opraoN73uvesmasini
Novajlija
Novajlija

ma prezivljavanje vesh mashine nije prioritet :roll:
unikatan po pitanju izgleda a da ne bude "mainstream" model ili marka
znam da to dolazi na cenu funkcija ali sta da se radi zeznuto je naci funkcionalan a jedinstven telefon sonim je skroz jedinstven ali nema MMS i slicno sto je skroz bzvz

Amf Spyware
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 11:50

Post od Amf Spyware »

Evo mojih predloga :D

1.Samsung Armani jedinstvenog oblika,tac skrin,crne boje,3.15 megapiksela, 290 eura od prilike
2.Samsung T401G nema ga bas puno ljudi,u srbiji ima tastaturu, 1.3 mega piksela,u imeniku moze da stane 1000 brojeva.... poslovan telefon crne boje.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Motorola ROKR ZN50 odlican telefon sa 3.15 mega piksela,mislim da niko nema ovaj telefon u srbiji... dostupan je samo u south korea..... Ako ga zelis kupiti googlaj....

:wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kupi HTC Touch Pro 2 i bices miran. Taj telefon nije cesta pojava kod nas i bices donekle "poseban"!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Moras na kraju sam da ocenis kakav telefon bi ti zeleo pa onda da pogledas na gsm areni (ili na mobilnom svetu) sve mopdele proizvodjaca i nacices nesto priblizno onome sto si ti ocekivao.Ja sam apsolutno zadovoljan sa mojim LG-jem Ks20(retko ko je cuo uopste za ovaj telefon a jos redje se vidja kod nekog) i Nokiom N76....Kad bih ti davao predlog reko bih ti da kupis HTC Tattoo i da narucis custom made maskicu i tako ces imati super telefon i maskicu koju 99% ljudi nema u Srbiji 8)

Ne bih ti preporucio Samsung Armani zbog toga sto nije bas pogodan za koriscenje jos ako si zavistan od SMS-a......
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

opraoN73uvesmasini, moj savet je da za te pare uzmes SE idou i bices veoma,veoma unikatan,retko ko ce znati koji je to aparat,ali ce svi zinuti kada im prezentiras kameru od 12mpx,gde ces vise...
D500&E71

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

A sta te briga da li je tel koji ti se svidja popularan ili ne? :wink: Ako ti se nesto svidja, sta te briga sta ostali misle. 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Nekome je draze kad kupi telefon koji mali broj ljudi u gradu ima ( npr. meni se to skoro uvek potrefilo osim sto sam imao K750 ). Po mom misljenju najbolje je analizirati sve ljude u okolini i ono sto pricaju o kupovini novog telefona i samim tim stvoriti kriterijum za kupovinu.
Nokia Lumia 630

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

opraoN73uvesmasini, Najbolje ti je da kupis LG cookie u roze boji :D Mislim da ces biti jedini lik koji ga nosi :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Ako ti je merilo da sto manje ljudi ima taj telefon onda ces morati nazalost da izbegnes dosta dobrih i lepih telefona.....Nokiu ces morati da zaobidjes u sirokom luku i Samsung za ostale proizvodjace je vec lakse(osim za SE k800i i jos koje modele koji su se prodavali i jos uvek se prodaju)

P.S.Mozes da pogledas :Motorola: Razr2 V8 Luxury i ZN5

LG:GC900(po meni najlepsi dumb telefon)

Asus: P565-Windows mobile telefon

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

djolex napisao:... najbolje je analizirati sve ljude u okolini i ono sto pricaju o kupovini novog telefona i samim tim stvoriti kriterijum za kupovinu.
E da mi je videti tog "junaka" koji sprovodi to istrazivanje i trosi vreme na nesto slicno.Mislim ako to neko radi onda bolje mu je da taj kes da nekom malo kvalitetnijem psihologu jer ima ozbiljnih problema.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ако хоћеш телефон кији нема свака друга особа мораћеш да се определиш за мање популарне марке. Мало ћеш теже наћи некога са ЛГ Г900 Кристал или да узмеш ХТЦ Тату па му сам направи уникатну маску и имашћеш нешто што нико нема ;)

Zaključana tema