Imam već 2 godine N70 sa symbian-om i jako sam zadovoljan, ali opasno me vuku HTC telefoni baš zbog Windows Mobile-a, wi-fi i gps.
E sad, gledam i izbor je pao na ova 2, a ne mogu da se odlučim šta je bolje. Uzeo bih polovni, jer može da se nađe jako očuvan za 40-50e manje nego novi.
Koliko je recimo teško kucati u mesendzeru sa p3300 na virtuelnoj tastaturi?
Ako je neko drzao u ruci ili koristio oba modela jako bi mi pomogao kad bi rekao svoje misljenje.
Hvala!
Dilema - HTC P3300 ili HTC Tytn?
Jurke, ako ćeš mnogo kucati a možeš bez GPS da živiš, tojest ne treba ti navigacija, onda definitivno TyTn! imao sam ga i bio prezadovoljan aparatom. P3300 je super za navigaciju, i uz instalaciju neke od softverskih tastatura nije ništa lošiji za kucanje nego recimo HTC Tattoo, na koji sam se ja navikao. Ali frustriraće te svaka duža poruka ili obimniji email,to da znaš. I pozdravi se sa kucanjem bez gledanja u ekran.
Imaš po oglasima ovešto prodaju te telefone, može da se nađe jako lepa cena. Da ja sad biram, ipak bih išao na varijantu TyTn, zbog tastature.
Imaš po oglasima ovešto prodaju te telefone, može da se nađe jako lepa cena. Da ja sad biram, ipak bih išao na varijantu TyTn, zbog tastature.
Hvala što si se javio!
Pa mnogo više kucam poruke nego što zovem.
Pravo da ti kažem i bojim se da pređem sa normalnog telefona na TS ili qwerty, ne zbog wm(tome se radujem) već zbog složenosti kuckanja. Ma ne znam ni sam! Nikad ih nisam ni video a kamoli igrao se sa njima, zato ovo i pitam.
Čitao sam ja ovde na forumu pa sam video da i ti gledaš Tytn ali dvojku. E i ja bih to najradije, ali mnogo mi dati tolike pare.
A on bi mi bio savršen izbor!!!
Kako da ispitam polovne telefone? Mislim na touch(da li dobro reaguje), slajder kod titana i ostalo? Pitam da bih izbegao da mi neko proda fon sa falinkom ili nečim što bih morao ja ubrzo da popravljam?
I jel skup externi gps prijemnik za tytn i gde ga mogu naći?

Pa mnogo više kucam poruke nego što zovem.
Pravo da ti kažem i bojim se da pređem sa normalnog telefona na TS ili qwerty, ne zbog wm(tome se radujem) već zbog složenosti kuckanja. Ma ne znam ni sam! Nikad ih nisam ni video a kamoli igrao se sa njima, zato ovo i pitam.
Čitao sam ja ovde na forumu pa sam video da i ti gledaš Tytn ali dvojku. E i ja bih to najradije, ali mnogo mi dati tolike pare.

Kako da ispitam polovne telefone? Mislim na touch(da li dobro reaguje), slajder kod titana i ostalo? Pitam da bih izbegao da mi neko proda fon sa falinkom ili nečim što bih morao ja ubrzo da popravljam?
I jel skup externi gps prijemnik za tytn i gde ga mogu naći?
Nokia N70, Samsung i780
Eksterni gps moduli su valjda oko pedesetak evra,imas po oglasima. Sto se kucanja tice,meni je na qwerty drasticno lakse nego na obicnoj telefonskoj tastaturi,tu se nikad nisam bas dobro snalazio. Ako uzimas polovan fon,pre svega gledaj kako ekran reaguje,ispipaj ga olovcicom svuda. Slajd na titanu je prost,mehanicki,bez opruge. Sam ga otvaras do kraja i zatvaras. Treba da ima primetan klik u krajnjim pozicijama,i da ne baguje ekran pri otvaranju i zatvaranju. Ali to su ti sve standardni rizici uzimanja polovnog telefona.