Omnia 2 i8000, iPhone 3Gg, N97?
Omnia 2 i8000, iPhone 3Gg, N97?
Ako neko moze da mi pomogne ko je imao iskustva sa ovim telefonima,uzeo bih neki od njih,najverovatnije polovan posto mi je budzet oko 300 evra a i nedaje mi se puno para,pa ako neko moze da mi kaze koji je od njih po vama onako najkvalitetniji,sa najvise funkcija,kome je najbolji ekran,video reprodukcija,wifi,trajanje baterije,naravno neizostavni gps...Treba mi najkompletniji telefon..A da u obzir dolazi i Omnia HD...POzzdrav svima i unapred hvala na pomoci posto mi je dobrodosla,s obzirom da nedelju dana visim i citam review za svakakve telefone,cas mi se svidja htc,cas iphone,cas samsung i tako u nedogled...Moze pomoc i preporuka nekog drugog fona mada mislim da su ovi navedeni najbolji za sad,eventualno neki hero..
- Whiplasher
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Saxon, Jel ti neko rek'o da ne možeš sve da imaš? Ne bih da ponavljam šta su ostali rekli, slažem se za rezoluciju, Win je svakako bolji os Symbiana (miodrage, ova Omnia ponovo ima Win), ali iPhone od prednosti ima:
- izuzetan i intuitivan UI
- pregršt veoma dobrog i zanimljivog softvera na sve strane
- vrlo kvalitetno urađen
- odličan plejer
- i glavno - i pored malo manje rezolucije i dalje ubedljivo najčitljiviji TS ekran na suncu, i najbolji odziv ekrana na komande.
Od mana:
- nema radio
- BT je i dalje polufunkcionalan
- veoma ograničavajući iTunes i vezivanje za jedan komp.
- izuzetan i intuitivan UI
- pregršt veoma dobrog i zanimljivog softvera na sve strane
- vrlo kvalitetno urađen
- odličan plejer
- i glavno - i pored malo manje rezolucije i dalje ubedljivo najčitljiviji TS ekran na suncu, i najbolji odziv ekrana na komande.
Od mana:
- nema radio
- BT je i dalje polufunkcionalan
- veoma ograničavajući iTunes i vezivanje za jedan komp.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Da ali 3G nema mogucnost prosirenja memorije,dok na ostalim je moguce do 32 ili 48 gb kao na n97..Ako uzmem 3G sa 8 gb to je jako malo memorije,a 16 gb je puno skuplji..Tako da najverovatnije moj izbor ce biti Omnia HD ili Omnia 2..Videcu mozda i uskoci N97 ali su male sanse..Gargamel zaboravio si da kazes da nema ni blic,a neverujem da ima vise programa od onog koji ima wm??
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Saxon, ja mislim da ima i vishe programa. Jeste nema blic, jeste kamera je shit ali je telefon i dalje wow, a inache sa adekvatnom osvetljenoscu pravi sasvim solidne slike. 8GB ti je malo kazes? Pa sta ces ti da ubacujes, DVD filmove u telefon? Sumanuto. Evo ja imam 8GB i popunjeno mi je svega 5. Imam 700 pesama u njemu, i previshe mi je. Na kraju krajeva, mi prichamo ovde o telefonu koji ima dodatne mogucnosti, a ne o racunaru ili storage memoriji koja ima i pridodatu GSM kompatibilnost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Iskreno u pocetku sam se baz zagrejao da uzmem iphone,ali sam video da za slicne pare moze da se uzme HD,pa sam upao u nedoumicu,pogotovo sto volim velike ekrane,i cini mi se da je vise kompletniji telefon od iphona ,neznam nisam imao prilike da radim sa omnijom,ali cini mi se da su reakcije i komentari na njega sasvim pozitivne,telefon mi apsolutno ne sluzi za igranje,jedino za muziku i poneki film,wifi najvise kao i gps..Tako da videcu,hvala svima na iznesenom misljenju u vezi ovih telefona,pomoci ce mi sigurno..