iPhone 3GS dilema

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Eborg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 08. Maj 2010. 20:50

Post od Eborg »

Drugarice i drugovi! :D

Interesuje me jedna stvar pa bih molio da mi pomognete riješiti dilemu. Naime, imam ponudu da kupim nov iPhone 3GS 32 GB. Nisam nikada do sada imao iPhone a želio sam da kupim ovaj novi 4G koji najvjerovatnije izlazi ovog ljeta (bolja kamera i blic je svakako nešto što bi mi trebalo, još ako ubace radio i još koju stvarčicu ludilo!).

Uglavnom, da ne dužim. Pošto mi je konačni cilj 4G isplati li mi se uzeti ovaj 3GS za cca. 330 EUR i da mi on bude prijelazno rješenje dok ne uspijem doći do 4G? Da li mislite da li će se 4G moći uzeti recimo za nekih 450 EUR oko decembra 2010. godine (prijatelj u USA uzme na ugovor te ga otkaže i plati cancellation fee)?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Eborg, 330e je izuzetno dobra cena, a 4G ovde može da košta 450e tek kad izađe 5G ili tako nekako. Ali pošto ti imaš opciju da ga uzmeš direktno od operatera za tebe će uvek biti ta cena. A da li se isplati uzeti kao prelazno rešenje........... pa isplati se. Tamo oko NG ga možeš prodati meni za 200e :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Eborg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Eborg »

Hvala puno na savjetu!

Apple mi zaista izvlači živce sa ovom politikom plus ovi balkanski provideri s izuzetkom Hrvatske kojima ne pada na pamet da tu potraže svoju klijentelu. :wacko:

Nadam se da će ista pravila vrijediti i za 4G pa možda ga se i uspijem dokopati za pola godine ili tako nekad. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

330€ za 3Gs? mogu ja da narucim sleper istih pa da zaradim nekoliko milioncica? :) Bas bi mi leglo :P Najjeftinije sto sam ja nasao 3Gs je 390€ ali zakljucani na 3.1.3. Ima i SIMfree ali za 570€ sto nisam lud da dam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Video sam da su 3GS sa 16Gb zakljucani na 3.1.3. novi neraspakovani bili po 350e. Cini mi se da je oglas izasao na "iphone srbiji" pre nekoliko dana... :|

Eborg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Eborg »

Hahah! :lol:

Ma ovo je onom metodom uzmi ugovor-otkaži nakon mjesec dana. :D Malo me brine proces unlocka i jailbreaka, pisao sam na temi namijenjenoj za to pa bih bio zahvalan ukoliko bi mi neko dao odgovor.

Odgovori