samsung vibrant ili nokia e73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sheepovo84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Avg 2010. 16:41

samsung vibrant ili nokia e73

Post od sheepovo84 »

Treba da dobijem telefon iz Amerike, Samsung Vibrant ili Nokia E73.Treba mi pomoc, koji model da odaberem.
Hvala svima unapred. :)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Čekaj ti ne znaš da li da izabereš Galaxy S ili E73 :lol: , ajde neki drugi telefon ali E73, stvarno ne znam šta uopšte imaš da razmišljaš.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

U pravu je telep, ta dva telefona se ne mogu porediti Galaxy S je daleko bolji od sve nokie :DDDD

sheepovo84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Avg 2010. 16:41

Post od sheepovo84 »

Znaci definitivno Nokia.To je bio i moj izbor, ali kontao sam da je bolje da se konsultujem sa nekim :)
Hvala Telepu i Gari :wink:

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ma kakva Nokia, taj Samsung je bar tri put bolji telefon od te Nokie ustvari od bilo koje Nokie danas.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Takođe i moj glas za Galaxy S, telefon nudi daleko više, a ujedno je i skorijeg datuma .
Nokia Lumia 630

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Koja glupost, telefoni tek izasli (ne vidim ih jos u prodaji), a svi vi veliki znalci se utrkujete,ko ce ispasti pametniji!:-) Imam utisak da neko namerno postavlja ovakve teme,valjda i iz dosade,cisto da se nesto pise,i sto vise 'postova' da se ostavi!:-) Izmedju ta dva,ma Nokia N9, DEFINITIVNO!;-) POZDRAV
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ensiferum, šta si ti time hteo da kažeš? I da je galaxy s juče izašao opet će biti 5 puta bolji od E73 iliti prepakovanog E72 za T-Mobile mrežu. Takođe vibrant nećeš naći u prodaju pošto je on prepakovan galaxy-s za T-Mobile.
Poslednja izmena od telep u Pet, 13. Avg 2010. 01:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ensiferum, gde god nesto postujes samo provociras.. Nema potrebe za takvim tonom..

I ja glasam za Samsung..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Ninolina,
Ne bih to nazvao provokacijom, vec podsticajem za razmenu misljenja o temi!:-)
Telep,
Mislio sam na ovakve teme, prosto mi je fascinantno da se porede dva nova modela koja tek izlaze na trziste! A plus kod ove teme,birati izmedju dva modela iz totalno razlicitih klasa! Slazem se da je Samsung bolji,al' opet, ukusi su razliciti! Pozdrav svima

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Ensiferum, ne bih ni ja ovo nazvao forumom o mobilnim telefonima. jel ga to cini forumom o poljoprivredi? uhuh. bravo.

tek izlaze na trziste? :unsure:
iPhone 4.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ensiferum, Samsung Galaxy je izasao na trziste, ukljucujuci trziste Srbije. Vibrant je samo varijanta Samsung Galaxy prilagodjena operateru. E73 nije nov telefon, star je isto onoliko koliko i E72 posto je to samo varijanta E72 za konkretnog operatera. Daklem sta je tu nepoznato i "tek izlazi na trziste"? Sve i da "tek izlaze na trziste" (a nije tako) opet postoje poznati podaci o karakteristikama telefona na osnovu kojih se mogu izvuci odredjeni zakljucci.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Sta fali poljoprivredi!:-) Kako nekim ljudima proradi sujeta,cccc... koliko samo volimo da je po nasem i da ispravljamo krive Drine! Kazem, E73 Mode i Samsung-a Vibrant-a nema na trzistu pod tim imenom i tacka! A Samsung je veoma poznat po tim dvojnim imenima modela, zato je Nokia Nokia!;-)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ensiferum, izvini, a zasto je Nokia Nokia, a Samsung nije Samsung?! Ne razumem ovu tvoju recenicu : "A Samsung je veoma poznat po tim dvojnim imenima modela, zato je Nokia Nokia!"?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

mezzano, a da dodam da je E73 Mode samo drugo ime za E72, ali nema veze "Nokia je Nokia"? Sem toga Samsungova "dvojna imena" ne daje Samsung modelima u slobodnoj prodaji, vec operateri koji prodaju modele kastomizovane za njih. I to praktikuju i sa drugim proizvodjacima ukljucujuci Nokiu.

Ensiferum, stalnim ponavljanjem "i tacka" neces ojacati svoje "argumente". Posebno sto oba modela vec postoje na trzistu, jedino sto nisu namenjeni nasem trzistu.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ensiferum, Jel se ti praviš ili stvarno ne razumeš, on "nabavlja" telefon iz Amerike, tamo ni jedan telefon nema ime kao u Evropi i ostatku sveta. Po neka nokia zadrži svoje originalno ime ali tamo ama baš niko ne kupuje nokiu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Eto, vidite kako tema moze da postane zanimljiva!:-) E, sad bilo sta drugo da kazem,uvek ce se naci neko da me opovrgne! Kazem Nokia je Nokia,zbog drugih stvari, a malo sam i subjektivan,je pri kupovini uvek prvo gledam Nokiu! Prosto mi je zanimljivo,kako ljudi lako padaju u vatru! Ovaj put glasam za Samsung,moram biti i malo objektivan! Pozdrav svima! I nemojte da skacete kad god kazem hop!;-)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Ensiferum, nepotrebnim trolovanjem, ubacivanjem termina "i tacka", koriscenjem fraza koje su namenjene iritiranju ostalih, precenjivanjem vaznosti svojih stavova itd. se ne doprinosi kvalitetnoj raspravi vec se naprotiv izazivaju nepotrebne tenzije. Do sada si na vise tema i postova pokazao da nisi zainteresovan da ucestvujes u diskusiji vec zelis nekako da "poklopis" diskutante i da imas "zadnju rec", bez obzira da li imas ikakve stvarne argumente. Tako ces pre zaraditi ban nego doprineti kvalitetu diskusije.

No svejedno originalni postavljac teme se vise ne javlja - nadam se da nije otisao stvarno da kupi onaj E73.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

I kad smo kod T-Mobile-a, što se tiče dekodiranja, za Samsung će se brže naći rešenje ako dosad nije i koštaće pristojnije u odnosu na dekodiranje Nokije kod koje se dosta dugo čeka.
Nokia Lumia 630

Odgovori