haha, tzare nasmeja me vrhunski
ja kad qpujem telefon prvo gledam da f-je, pa dizajn, ako se ta dva poklope sa mojim potrebama, onda tek uzimam... razlika izmedju t610 i t630 je toliko mala za mene da mi je dizajn tu presudan... za razliku od toga, razlika izmedju telefona od 100 eura i 300 u f=jama je mnogo vetja...
Nije bas ista,imao sam i jedani drugi i T610 ima oko 2MB a T630 oko 2,25MB sto bas i nije neka razlika ali znaci a i T630 ima stvarno strava ekran a ni kamera nije losa tako da preporuka definitivno ide njemu!
Pozdrav
Uzimaj bez premishljanja m65...ima vecu memoriju,digitalni zoom,bolju rezoluciju i ekrana i kamere....melodije se mnogo bolje chuju,sad neznam koliko je to tebi bitno....a i lepshi je ! Moj savet.......
kako stvari stoje sve sam blizi odluci da uzmem m65
nema sumnje,m65 je ubedljivo lepsi.. nego da li je stabilan(blokira,koci ?), koliko drzi baterija ...
Baterija 3-4 dana prosecne upotrebe,kamera odlicna,starije verzije softvera su se kocile na javi,sada je ok,odlican zvuk,glasne melodije,prima wav fajlove kao zvona,super ekran,kvalitetno izradjen...jedan od retkih siemensa koji zaista vredi para.....plus mnogo dobro izgleda!
moze da se nosi bez nje ali nije to to!nekako jadno izgleda,onda kupis cx70 ili kako se vec zove i to je to....m65 je najlepsi u onoj sivo narandzastoj varijanti i sa oklopom naravno!
Neznam za novije modele siemensa,ali ja sam imao s55 i c45,i stvarno nevrede ni pet para. Nokia je malo bolja sigurno,ali bih ja uzeo sony ericsson pre svih navedenih ,a sad da li t610/630 ili k300/500,ti odluci.
Nema tu neke velike dileme nego ili T630 ili K500,sve zavisi da li hoce malo ozbiljniji fon sa bluetoothom i VGA kamerom ili bez bluetootha ali sa mp3 zvonom i 6 puta vise memorije!?
Pozdrav
Lomnica_city napisao:Nema tu neke velike dileme nego ili T630 ili K500,sve zavisi da li hoce malo ozbiljniji fon sa bluetoothom i VGA kamerom ili bez bluetootha ali sa mp3 zvonom i 6 puta vise memorije!?
Pozdrav
Mislim da je sve recheno ovde al da dodam....12mb memorije za video zapise i mp3 su....ubi boze ! meni mojih 42 nije dosta !
Citaj bolje sta pisem a napisao sam sa mp3 ZVONOM!!Znaci ubacis nesto da ti lepo zvoni a tu o nekom slusanju muzike nema govora jer te 3 pesme (eventualno 6 sa manjim bitrate-om) zacas dosade ali opet je korisno,mada vise ne kupujem telefon bez bluetootha i ako dodje u full pack-u sa data kablom!
Daj ti lepo jos koju kintu vise pa uzmi polovan K700 mozda NAJ VERY BEST fon za te pare,a zahvaljujuci onakvoj masci i 6 meseci star telefon ne izgleda star,kvalitet bato!!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.