Koju nokiu da kupim 5800 xpres music ili navigation editon?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jakovdragas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 13:24

Koju nokiu da kupim 5800 xpres music ili navigation editon?

Post od jakovdragas »

Intresuje me koju od ove dve nokije da kupim.obe mi se jako dopadaju ali ne znako za koju da se odlucim.dajte mi vase savete i predloge.hvala unapred... :-)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Koliko sam ovde uspeo da saznam 5800 n.e. je sigurno u prednosti,valjda mu je bolja izrada i cim je namenjen navigaciji sigurno da i u tome ima prednosti,a ostale karakteristike su iste.
Ovu temu si trebao napisati u pod forumu poredjenje modela i tu ce ti je moderatori i prebaciti.
jakovdragas, dobro dosao na forum.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

I ja mislim da je 5800 NE bolje resenje i deluje cvrsce,bar je takav moj utisak! Plus je i jeftiniji u proseku 70ak evrica,a ako ti je stalo do slusanja mjuze, NE ce to odraditi bez problema,ja nisam nasao razliku,ako neko zna nek objavi! Dakle 5800 Navigation Edition!;-) Pozdrav!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

jakovdragas, Svakako 5800 Navigation Edition, deluje čvršće od 5800Xm, ima metal oko ekrana i, po meni, je lepši od 5800XM.Karakteristike su im indentične.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

jakovdragas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jakovdragas »

hvala vam ljudi puno...ako jos neko ima predlog nek napise..meni se cini da je xpre music malo bolja po karakteristikama priva vise formata i jos po nesto,ali neznam...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

jakovdragas, Ta dva modela su apsulutno indentična, razlik je samo spolja tj. 5800NE ima metal oko ekrana i malo drugačije kućište od 5800XM, sve ostalo je apsulutno indentično.Svi formati koji rade na 5800XM, radiće i na 5800NE.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

jakovdragas, uzmi 5800 NE i uživaj. Hardverski su praktično isti, s tim da je NE verzija (meni) lepša i noviji je model (nekih godinu dana mlađi od 5800XM) tako da je verovatno ispravljeno sve što se eventualno pokazalo kao loše na 5800XM. Još je jeftiniji i trebalo bi da dobiješ uz njega i punjač i nosač za auto, ili bar nešto od ta dva. Raspitaj se po radnjama šta daju uz telefon jer jako varira i paket i cena.

jakovdragas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jakovdragas »

kupio saj navigation editon. dobio sam drzac za kola,punjac za kola,obicni punjac ,mem.karticu 8gb,slusalice,narukvicu.extre je

Odgovori