Imam ''trilemu'' i nisam vise pametan koji od ova 3 telefona da izaberem.
Treba mi solidan touchscreen telefon al da nije preterano skup pa sam sveo svu pretragu na ova 3 modela.
Koji je po vama najbolji od ova 3 ne gledajuci cenu vec karakteristike.
ps: nemoj da predlazete neki drugi vec samo miseljenja za ova 3 modela...hvala
LG Arena vs LG GM750 vs Nokia 5800
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
А ја сам мишљења да погледаш неки други
Арена има добар квалитет израде али стандардно ЛГ-јеву брзину, 5800 има лош квалитет израде, огроман је (да не кажем ружан) има резистивни екран, спор је али има ОС па још као и вреди нешто. ГМ750 о њему не знам ништа али има Виндовс што ако ниси неко ко воли да се петља са телефонима треба избегавати.
Све у свему Арена ако хоћеш телефон за телефонирање, СМС, музику, неки видео клип а 5800 ако ти треба нешто више.

Арена има добар квалитет израде али стандардно ЛГ-јеву брзину, 5800 има лош квалитет израде, огроман је (да не кажем ружан) има резистивни екран, спор је али има ОС па још као и вреди нешто. ГМ750 о њему не знам ништа али има Виндовс што ако ниси неко ко воли да се петља са телефонима треба избегавати.
Све у свему Арена ако хоћеш телефон за телефонирање, СМС, музику, неки видео клип а 5800 ако ти треба нешто више.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
LittlePrince, zanimljivo je da sa jedne strane kao prednost 5800 navodis to sto je Symbian (dakle zgodno za nekog ko voli "da se petlja sa telefonima"), a kod GM750 to sto je Windows Mobile (dakle zgodno za nekog ko voli "da se petlja sa telefonima") to navodis kao manu. To nije bas konzistentno, zar ne? Cutura, Windows Mobile je odlicna platforma, i suprotno onome sto mnogi tvrde, uopste nije teska za navikavanje onima koji "ne zele da se petljaju".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Dosta sam koristio telefona sa symbian-om i dosta se zanimao.malo su me smorili ako mogu tako reci,nema sta nisam isprobavao...Resio sam da probam nesto drugo al opet mi nekako upadljiv 5800 ali uz neke savete prijatelja i drugara sto ga ima odlucio sam da ga izostavim iz izbora.
Verovatno uzimam arenu ili gm750 na koji prvi naidjem,hvala svima na savetima.
Verovatno uzimam arenu ili gm750 na koji prvi naidjem,hvala svima na savetima.