Telefon za 220e ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14

Telefon za 220e ?

Post od symbianman »

Ovako...Budzet mi je 220e znaci toliko imam da kupim neki smart telefon-polovan,a pitanje je koji???
Symbian telefone sam dosta koristio i provalio,sad su me smorili :D
Od ostalih OS-a nisam imao prilike da imam (izuzev fabrickih nokie,samsunga i slicno...)
U stvari jedan BlackBerry sam imao tacnije 8100pearl i svideo mi se OS ubacivao sam neke app,igirice,mape i jos po nesto...Lepo me je sluzio ali sam morao da ga prodam.... :(

HTC Legend sam imao prilike da koristim i mnogo mi se svideo,planiram njega da uzmem ako nadjem odgovarajuci.

Pa sad ne znam,sta kazete,sta predlazete??? :)

Kamera mi nije neophodna znaci ne odlucuje u izboru. A vec muzika mi je neophodna i mora da ima bolji zvuk kao i memoriju,mada verovatno da to sada svi imaju...

Molim pomoc! :)

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Za te pare mozes kupiti novu Glalaxy Spicu koja ima Android OS kao i Legend, zvuk je dosta dobar (koliko sam citao po internetu) a jedino je kamera malo losija al vec kad ne odlucuje u izboru... 8)

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14

Post od symbianman »

Pa ok,video sam ali mi i ne odgovara bas,ali hvala!
Da li zna jos neko za neki telefon po mom kriterijumu...??? :D :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

shta mislish o HTC hero? Ima android mozesh da mu ubacish rom neki sa android 2.2 froyom, mozesh da mu podignesh procesor na 768mhz? I pritom sve lepo da ti radi, da mu namestish app2sd i da instalirash gomilu aplikacija.

Odgovori