Samsung B5310 Corby PRO VS Samsung B7330 Omnia PRO
Samsung B5310 Corby PRO VS Samsung B7330 Omnia PRO
Imam ova dva telefona i planiram da jedan zadržim za sebe a drugi da prodam,ali stvarno ne znam koji...sviđa mi se i jedan i drugi volim Corby zbog tastature qwerty na slajd pa mi je lak za poruke...ni Omnia nije losa za poruke ali lakse je na Corby...Corby je i touchscreen pa mi je to isto Ok,ali zato ima fabricki OS dok Omnia ima Windows mobile 6.5,mislim da je ipak Omnia bolja ali to je nekako biznis mob nije mi bas za ono svaki čas da slusam muziku i to tako da idem na net nzm samo mi se čini tako ali je zato baterija jako dobra 4,5 dana,sve je to super ali ja ipak ne mogu da se odličim sa sigurnošću pa ako neko može da preseče odluku za mene i potpuno me resi nedoumice...Hvala

- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
VaVaVoom, postoji posebna sekcija za poredjenje modela koja se zove, neces verovati, "Poredjenje modela" u kojoj se postavljaju ovakva pitanja, odnosno porede modeli (bez obzira na proizvodjaca) pa i ova tvoja tema ide tamo.
A od ova dva definitivno B7330 Omnia Pro. S njim mozes bez problema slusati muziku, as is, ne racunajuci na mnogobrojne medija plejere koje mozes doinstalirati. A onda tu je upotrebljiv GPS, WiFi i mnogo toga drugog.
A od ova dva definitivno B7330 Omnia Pro. S njim mozes bez problema slusati muziku, as is, ne racunajuci na mnogobrojne medija plejere koje mozes doinstalirati. A onda tu je upotrebljiv GPS, WiFi i mnogo toga drugog.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: