Nokia E72 ili N97?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Nokia E72 ili N97?

Post od krstin »

Imam N97 star godinu dana, odlicno sacuvan, original pakovanje i racunam da bih mogao da dobijim nekih 220 evra za njega.
A imam jako dobru ponudu za E72, star nedelju dana, sa telenora, za 170 evra, naravno ni ne vidi se da je koriscen...

Da li vredi uzeti E72 i prodati N97? E72 mi se vise svidja, bolji mi je oblik i ceo je od metala. A kontam da je ipak losiji od N97 i jako se dvoumim.
Zapravo plan mi je bio da koristim N97 jos jedno pola godine, pa da uzmem neki novi telefon, a ne da se vracam na nesto losije...

Pomagajte :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

krstin, pa zavisi sta najvise koristis kod n97???
Imakategorija u kojima je n97 bolji,a opet ima kategorija u kojima e72 sije n97-icu....
Na e seriji nije akcenat stavljen na multimediju (mada kod e72 razlika izmedju multimedijalnih mogucnosti sa nekim ekvivalentom iz N serije je minimalna).
Ja bih menjao telefon star godina dana za nov telefon (fakticki gubis samo na velicini ekrana),takodje ostace ti nesto para a i e72 je mnogo prodajniji telefon,te ces ga kada dodje vreme mnogo brze prodati i jos jedan veliki plus,posto e72 dobijas po super ceni imaces i mnogo manji pad vrednosti samog aparata..... 8)
D500&E71

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

A ne znam, pravo da ti kazem ohladio sam se od tih naprednih funkcija i sledeci telefon koji budem uzimao ce svakako biti oblika kao e72... Mada vise ne favorizujem Nokiu i Symbian (e72 ima stariji od n97), vec bih uzeo neki Blackberry. Hteo sam da cekam jos malo, da se pojavi neki novi telefon, pa da to pazarim. A i kod ovog e72 mi smeta sto je sa telenora, dekodiranje je skupo, a to ce mi biti problem kod dalje prodaje jednog dana...
Po meni su prednosti tog telefona oblik, kvalitet izrade i dimenzije, a sve drugo me odbija. Ne znam ni sam sta da radim, a sutra moram da se odlucim:/

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

moj savet je odmah pravi tu zamenu, ja imam e72 i prezadovoljan sam istim, n97 mi je mnogo ruzan kad se poredi sa ovim, o funkcionalnosti necu ni da pricam...bateriju i da ne spominjem, to j eprica za sebe...dobijes bolji telefon plus nov plus ti ostanu pare u dzepu...jedino razmisli ukoliko si skon cestom menjanju, jer ce ti otezavajuca okolnost biti to sto je na lelenor mrezi ;-)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

krstin, pa mozda ce za 6 meseci ili godinu dana otkljucavanje biti 20e...to se nikako ne moze znati....
Verovatno sada koristis telenor karticu pa ti to i ne predstavlja problem....a u svakom slucaju i da ga za 6 meseci prodas npr za 130e (mada je e71 star godinu dana oko 140-150e),opet si na dobitku....
D500&E71

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

U pravu ste... Uzecu ga verovatno na jedan dan, da ga isprobam i ako vidim da mi odgovara menjam ga :)

Odgovori