Prije svega pozdrav svima i stvarno ste odlicni i samo tako nastavite...
Naime, planiram kupovinu novog telefona i da ovaj svoj D600 posaljem u zasluzenu penziju(da bar sledeci hoce u pola posluziti kao ovaj neunistivi telefon).
Razmisljam o E72 ili nekoj drugoj varijanti koju mi mozete preporuciti.
Nisam zahtjevan korisnik, ono sto je bitno je da se mogu kaciti na WiFi u kafani i pratiti rezultate, pogledati koji youtube klip, otici na msn (skype) i slicno (facebook ne koristim).
Znaci primarna namjena telefona je telefoniranje i slanje SMS-a, sledeca po bitnosti je internet, zatim dobra baterija, GPS po mogucnosti (ali da ima kakvu takvu pokrivenost BIH i zemalja u okruzenju). Muzika uopste nije bitna. Kamera uopste nije bitna, jer veoma malo ili skoro nikako ne slikam telefonom.
Ako se jos neceg sjetim napisacu.
Nokia E72 ili nesto drugo?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
richa, ako zelis da pratis rezultate, pogledas poneki youtube klip bolje uzmi neki telefon sa vecim ekranom od E72. E72 ima qwerty i ako se ne varam, dobru bateriju, ali za internet je jako zgodno imati sto veci ekran. Za slicne ili manje pare imas par TS modela sa velikim ekranom kao sto je Samsung I8000 2GB ili neki od Android modela.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
e72 je fantastican telefon sto se tice baterije, za dopisivanje je isto odlican, tastarura je jako udobna i odlicno se kuca na njemu, naravno jedino sto trebaju obe ruke, znaci u voznji je tesko, ali to je tada i zabranjeno ( sta ja pricam
), razgovori potpuno normalno, sve sto si naveo ima, izgleda odlicno i veoma je kvalitetno odradjen...ako ti se svidja , ja bi ti savetovao da ga pazaris...al opet zavisi, mozda volis ts, pa nadjes nesto sa vecim akranom, stvar ukusa

Ne uopste nije problem da bude TS, ali nekako vise naginjem fizickoj tastaturi upravo zbog kucanja i dopisivanja.
Razmisljao sam i o Badi i o HTC Legend/Touch Pro 2, ali mislim da mi sve to od tih telefona nece trebati i da cu bez veze da dajem para, a ova E72 mi sve moze zavrsavati.
Ono sto zelim da naglasim je da nisam zahtjevan korisnik (jer nisam ni pratio razvoj ni symbiana, androida, win mobile) a ujedno nisam ni upucen u sve mogucnosti.
Najbitnije je da je telefon pouzdan, a sto se tice interneta to je ponekad kad se sjedi u kafani pa eto cisto da se provjeri po koji rezultat. Do sad sam to mogao na D600 bez problema, a vjerujem da na ovoj nokii ne moze biti losije. pogledati po koji youtube klip, ali i to rijetko.
Prvenstveno sam razmisljao o HTC Touch Pro 2, ali iskren da budem ne znam nista o WinMo sistemima niti kako to sve funkcionise. Na njega sam isao najvise iz razloga sto ima tu fizicku tastaturi, jer nekako sam privrzeniji njima nego TS-u.
Zaboravih napisati sta mislite o s8000.
Da li se na njega mogu nabaciti neke aplikacije tipa MSN, posto on nije smart tel.?
Razmisljao sam i o Badi i o HTC Legend/Touch Pro 2, ali mislim da mi sve to od tih telefona nece trebati i da cu bez veze da dajem para, a ova E72 mi sve moze zavrsavati.
Ono sto zelim da naglasim je da nisam zahtjevan korisnik (jer nisam ni pratio razvoj ni symbiana, androida, win mobile) a ujedno nisam ni upucen u sve mogucnosti.
Najbitnije je da je telefon pouzdan, a sto se tice interneta to je ponekad kad se sjedi u kafani pa eto cisto da se provjeri po koji rezultat. Do sad sam to mogao na D600 bez problema, a vjerujem da na ovoj nokii ne moze biti losije. pogledati po koji youtube klip, ali i to rijetko.
Prvenstveno sam razmisljao o HTC Touch Pro 2, ali iskren da budem ne znam nista o WinMo sistemima niti kako to sve funkcionise. Na njega sam isao najvise iz razloga sto ima tu fizicku tastaturi, jer nekako sam privrzeniji njima nego TS-u.
Zaboravih napisati sta mislite o s8000.
Da li se na njega mogu nabaciti neke aplikacije tipa MSN, posto on nije smart tel.?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
richa, s8000 vec ima instant messaging podrsku, ali u domenu GPS-a se neces posebno ovajditi. Isto, zasad, vazi i za BadaOS modele, ali kod njih se stvari ubrzano menjaju.
Ako ti je bitna fizicka tastatura pogledaj i B7610 i B7330.
Ako ti je bitna fizicka tastatura pogledaj i B7610 i B7330.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ja imam Nokiu E72-kupljena nova u Telenoru i baš dobro razmišljam da je zamenim za Htc hd2.
Mnogo sam koristila Symbian telefone i znam kakvi su.Mislim da je sada symbian totalno smešan operativni u odnosu na ostale.
Razmisli dobro pre kupovine.
Nokia je vrlo dobar telefon,ja sam super zadovoljna sa njime,nikakvi bagovi,blokiranja i ostalo.Probala sam mu wifi(ok radi-samo mali ekran),gps-malo teže hvata signal bar kod mene sa garminom,tastatura je super,brzo sam se navikla na kucanje sa qwerty tastaturom.
Mnogo sam koristila Symbian telefone i znam kakvi su.Mislim da je sada symbian totalno smešan operativni u odnosu na ostale.
Razmisli dobro pre kupovine.
Nokia je vrlo dobar telefon,ja sam super zadovoljna sa njime,nikakvi bagovi,blokiranja i ostalo.Probala sam mu wifi(ok radi-samo mali ekran),gps-malo teže hvata signal bar kod mene sa garminom,tastatura je super,brzo sam se navikla na kucanje sa qwerty tastaturom.
HTC HD2 ANDROID