mobilni sa baterijom koja traje najduze
mobilni sa baterijom koja traje najduze
kriterijum za predloge je skroman zaista . . . sve sto telefon treba da ima pored jake baterije su pozivanje i slanje poruka . . .
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2512/Samsung/E2370
Uzeo je zet ovaj, baterija drzi 15-20 dana normalne upotrebe
I nije cudo kad ima bateriju od 2000 mAh , a ovi najnoviji telefoni, malo koji imaju preko 1500 mAh, i visestruko su veci potrosaci baterije
Uzeo je zet ovaj, baterija drzi 15-20 dana normalne upotrebe

I nije cudo kad ima bateriju od 2000 mAh , a ovi najnoviji telefoni, malo koji imaju preko 1500 mAh, i visestruko su veci potrosaci baterije
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da tako i pise u testu za ovaj samsung za njegovu bateriju jos je i pogodan za losije uslove vlaga i sl.
Ako govorimo o aktivnoj upotrebi ovog modela uz jedan sat konverzacije dnevno, tada će vaš uređaj raditi od 7 do 10 dana. U proseku možete računati na 2-3 nedelje rada. Ono što karakteriše ovaj model jeste rekordno vreme rada. Na primer, u režimu mirovanja uz mali broj pozivanja zabeležili smo 32 dana rada što je apsolutni rekord.
- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
Ja imam kineski WG3 King Series, uz njega dobijes dve baterije od 1.600mAh i svaka traje po najmanje nedelju dana uz svakodnevno koriscenje audio playera, wifi-a, gprs, sms, poziva... a moze i dosta duze, zavisi za sta ga sve koristis.
Jedini problem je kucanje SMS poruka ako se nisi navikao na resistive touch screen od 3,2" mada posle nedelju dana savladas i to
Jedini problem je kucanje SMS poruka ako se nisi navikao na resistive touch screen od 3,2" mada posle nedelju dana savladas i to

WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black