Pa vetj sam napisao... Zato sto nema symbian... Meni on mnogo znaci... A i telefon mi deluje kao igracka... I za moj ukus lose lezi u ruci... Takodje mi 6680 i n70 bolje deluju,kao i D720/730(ali o tome u poglavlju samsung)...
Inace da li n70 ima nekih hromiranih detalja kao sto ima 6680?(ja sam gledao,ali nista nisam video)
Naravno ostaje staro pitanje... (6680 + 512MB vs. n70)...
Ma kojih bre funkcija,sta to vise dobija ako da 100 i kusur evra vise!?Jos sitniju tastaturu,masku uradjenu kao kod igracke,malo bolju kameru i radio!?Mora da se salite sa njim,moj ti je predlog 6680+512MB+50 evra da izvedes devojcicu negde za vikend!
Zbog ovakvih stvari mrzim Nokiu,navikao sam na postojanje radia kod SE i sad me strasno nerviraju sto zbog takve jedne male sitnice traze mnooogo vise para!
Pozdrav
polako Lomnica_city, rekao sam da ne znam koliko koshta n70, a shto se tiche funkcija mislio sam na bolju kameru i vishe interne memorije...
no hard feelings
Alien, lave, molim te reci mi zashto kupujesh josh jedan telefon kada imash onoliko telefona, a izmedju njih i fascinantni 6630?? ne razumem chemu to izhivljavanje?? nishta lichno
M&M napisao:Jedan moj drug ima i da sam ja na tvom mestu ja bih uzeo W800.Dosta se sporo pokrece kroz menije i ostalo.Kamera mu je mnogo losa da napomenem
Na koji telefon mislis?
Alice_in_Chains napisao:M&M, na koji telefon mislish da kochi i da mu je kamera losha, glup sam , ne razumem
Verovatno prica za 6630,verovatno krcatu podacima (ili lose dekodiranu) kad koci mada mi nije jasno za losu kameru!?Nije vazno,ko ima pare za W800 uzece a ko ne ima sta drugo,uostalom ova tema je o kupovini 6680 pa ste otisli malo offtopic! Moj predlog je kupi i uzivaj,lepa je i tehnoloski napredna a cekanje na N70,po meni,nije isplativo jer malo unaredjenja nudi,poznat stil Nokia-e!
Pozdrav
Ma to i ja razmisljam...Nije ni w800 tako los,nacicu programe i za njega,iako nije symbian.Videtju,uzecu telefon za mozda dve nedelje,a dotad nastavljam da se dvoumim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.