kupovina tel u vipu

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Bananamen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 18:38

kupovina tel u vipu

Post od Bananamen »

desire z,c7 ili galaxy s?? znaci resio sam da uzmem postpaid paket u vipu i uzeo bih jedan od ova tri telefona...sta preporucujete??

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da cu biti subjektivan, ali rekao bih HTC u svakoj kombinaciji... jeste Nokija napravila korak sa C7 i N8 ali meni je licno HTC trenutno nesto naj na trzistu... pogotovu model Desire Z sa hardverskom tastaturom... Samsung ne bih komentarisao... :wink: :wink: :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja bih odabrao c7 .Telefone sa kliznim tastaturama nikad nisam voleo tako da bih ova htc zaobiso i ako bih birao htc obican desire bih obavezno kupio ali vip ga nema.Samsung to nibih iz licnih razloga.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Bananamen, Težak izbor, c7 je odličan telefon, ali mu je velika mana što nema AF na kameri. Desire Z je već provereno dobar desire sa hw tastaturom.Lično preferiram telefone koji imaju hardversku tastaturu, tako da ipak svoj glas dajem HTC-u.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ako se ne plasis da ces ga skrckati uzmi desire z, kao sto je vec receno desire sa tastaturom - tu nema greske. Galaxy je moj drugi izbor, izuzetno mocan telefon samo bez tastature ali zato sa dzinovskim ekranom koji donekle kompenzuje nedostatak hardverskih dugmica. Nokia bi mi bila poslednji izbor jer je mene licno symbian smorio. Srecno sa kupovinom :)

Bananamen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 18:38

Post od Bananamen »

c7 je ispao iz izbora,ostala je dilema galaxy ili dZ...z mi je zanimljiv i privlacan telefon zbog hn tastature ali nisam siguran u izdrzljivost istog a i ne svidja mi se bas njegova tezina,malo je mnogo za dzep,ne znam...

Odgovori