mislim da cu biti subjektivan, ali rekao bih HTC u svakoj kombinaciji... jeste Nokija napravila korak sa C7 i N8 ali meni je licno HTC trenutno nesto naj na trzistu... pogotovu model Desire Z sa hardverskom tastaturom... Samsung ne bih komentarisao...
Ja bih odabrao c7 .Telefone sa kliznim tastaturama nikad nisam voleo tako da bih ova htc zaobiso i ako bih birao htc obican desire bih obavezno kupio ali vip ga nema.Samsung to nibih iz licnih razloga.
Bananamen, Težak izbor, c7 je odličan telefon, ali mu je velika mana što nema AF na kameri. Desire Z je već provereno dobar desire sa hw tastaturom.Lično preferiram telefone koji imaju hardversku tastaturu, tako da ipak svoj glas dajem HTC-u.
Ako se ne plasis da ces ga skrckati uzmi desire z, kao sto je vec receno desire sa tastaturom - tu nema greske. Galaxy je moj drugi izbor, izuzetno mocan telefon samo bez tastature ali zato sa dzinovskim ekranom koji donekle kompenzuje nedostatak hardverskih dugmica. Nokia bi mi bila poslednji izbor jer je mene licno symbian smorio. Srecno sa kupovinom
c7 je ispao iz izbora,ostala je dilema galaxy ili dZ...z mi je zanimljiv i privlacan telefon zbog hn tastature ali nisam siguran u izdrzljivost istog a i ne svidja mi se bas njegova tezina,malo je mnogo za dzep,ne znam...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.