Zenski modeli telefona
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 22. Mar 2011. 04:10
Zenski modeli telefona
Moze li preporuka za zenski model mobilnih telefona (u pitanju je poklon). Bitan je dizajn i da nije djeciji model. I da model nije previse star. Klasa telefona srednja i visa. Hvala.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 22. Mar 2011. 04:10
ne znam sta bi ti rekao. najbitniji je izgled, a tehnicke karakteristike manje vise su dobre kod svih novijih telefona. i onako se telefon nece koristiti za nesto puno vise od poziva ,poruka i po koje slike. a cjena nije presudna (ne mislim da imam para na bacanje) jer prosli telefon koji sam kupio nije bio puno para ,a dizajn je bio vrh, sto ne mora da znaci da ce biti ovoga puta, tako da ne znam za cijenu. da skratim, telefon bi trebao da bude sminka i fensi(mada ne volim ove izraze)
- Pimpdude
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08
Evo ja imam Wave pa mogu da potvrdim da stvarno vredi svaku paru,i mojoj curi se jako svidja,pa verovatno je lep i zenskom oku. Ovom prilikom i mala reklama
Prodajem ga posto bih hteo da uzmem neki Android,pa ako si zainteresovan.Prvi vlasnik,sa telenora je znaci jos nekih 19meseci garancija,i bukvalno bez ogrebotine,ako si iz NS mozes i licno da se uveris
A osim ovog, preporucio bih ti i Nokiju C7. Ima naravno sve sto noviji telefoni,poboljsan symbian,i super telefoncic,ali malo tromije reaguje nego Wave. Ali sve u svemu super + 8megapixela kamera. Ili Samsung S5750,ima isto Badu,i telefon u beloj boji bas super izgleda.Dosta jeftiniji nego wave ili C7,ima losju kameru,i malo losiji ekran nego Wave,ali posto nisi spomenio do koliko para
Ja sam spomenuo telefone samo one koje sam imao prilike da koristim,ali koliko vidim SonyEricson, ove telefone xperia serija,ima neke sto bas super izgledaju,i nisu preterano velike,bas za zenske torbice.
Nadam se da sam bar malo pomogao...

Ja sam spomenuo telefone samo one koje sam imao prilike da koristim,ali koliko vidim SonyEricson, ove telefone xperia serija,ima neke sto bas super izgledaju,i nisu preterano velike,bas za zenske torbice.