Pomoc pri odabiru muzickog telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Maximum Payne
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Apr 2011. 15:24

Pomoc pri odabiru muzickog telefona

Post od Maximum Payne »

Trenutno imam n73 music edition telefon i zeleo bi da predjem na telefon koji ima Android ali i kvalitetan zvuk.Cena oko 200 e (30e +/-)
E sad se troumim se izmedju Optimus one vs Galaxy 3 vs Wildfire.Koji od njih ima najbolji zvuk kad bi sluso preko slusalica? Imam sonijeve slusalice al nzm koji je model.Tezio sam ka Optimusu ali kad sam pronasao Galaxy 3 vise sam sada za njega ali LG ima 2.2 android.Naravno nemoraju striktno ova 3 telefona mada za ovu cenu neznam dali ima boljih :PHvala unapred.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Maximum Payne, Samsung Galaxy Mini je tvoj odgovor. Rezolucija mu je standardnija nego na Galaxy 3, tako da ćeš se manje mučiti sa programima, a ja još nisam sreo Samsung Android da mu je loš zvuk. Ubaciš Player Pro, gde imaš i ekvilajzere i kojekakva podešavanja dodatna, i još ga malo nabudžiš sa time. Inače, aparat jako lepo izgleda i veoma je zgodan za upotrebu.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Maximum Payne, mozes instalirati Froyo (Android 2.2) i na Galaxy 3. Uskoro ce zvanicni update, a mozes skinuti i verziju sa samfirmware-e.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Maximum Payne
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Maximum Payne »

A jel se lako instaliriju nove verzije Androida ako su zvanicne ?
Araphel, verujem da Android telefoni nemaju los zvuk ali imaju razlike :P Znam recimo Samsung Wave,Galaxy S da imaju odlican zvuk koji su u rangu sa Iphone.
Ijako mi se svidja Galaxy mini brine me mala rezolucija 320*240 i koliko ekran bledi na suncu ?
Jel mozda ima neki slican telefon od Motorole ili ili ACER ?

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Ne znam kakve su motorole u tom cenovnom rangu, ali ako ti treba muzicki telefon, motorolu defy zaobidji u sirokom luku jer je zvuk u slusalicama previse tih.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Maximum Payne, Zvanicna verzija se instalira preko Samsung Kies Softwera na PC kao update, ali ni instaliranje "nezvanicnih" nije nikakav problem svodi se na 3-4 klika.

Maximum Payne
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Maximum Payne »

Hvala tomas :)
Mada opet bas neznam dali Galaxy 3 ili Optimus one ? koji je generalno bolji phone ?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Maximum Payne, za muziku svakako Galaxy 3, sto se tice ostalog svaki ima svoje mane i prednosti. Optimus One ima nesto veci ekran i bolju (i standardniju) rezoluciju i vec stize sa Froyo-om. Galaxy 3, kao sto vec napisah ima bolji zvuk, u startu podrzava razne video formate, ima Bluetooth 3.0, DLNA i podrzava WiFi 802.11n standard.

Odgovori