Samsung f480 ili LG KU990Viewty????

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ancika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 10:43

Samsung f480 ili LG KU990Viewty????

Post od ancika »

Osim u debljini telefona ila li nekih bitnijih razlika???Hitno mi je potreban savet...
Hvala unapred :)

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Viewty generalno ima bolju kameru,a sto se tice ostalih specifikacija ne bi trebalo da ima nekih presudnih razlika. Meni se vise svidja F480 jer je stvarno elegantno uradjen ali ako ti treba bolja kamera onda definitivno Viewty. ;)
Nokia Lumia 1520

ancika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ancika »

Meni ukradise Viewty pre nedelju dana :cry: ,sada sam u frci da li opet njega da uzmem ili samsung :cry: Znaci nikakve druge razlike...

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

ancika, ako si navikla na Viewty onda mozda bolje da se vratis na njega, ima jedna stvar koju treba da znas. Originalni Viewty iz 2007-8, je imao odlicnu optiku za kameru(Schneider-Kreuznach) i xenon blic, a ovi noviji imaju obicnu optiku i led diode, tako da ako ces da ga uzimas probaj da nadjes dobro ocuvan stari pa mu samo zameni bateriju.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja koliko znam to je tacno za optiku da su starije verzije imale kvalitetniju optiku dok noviji nisu nizasta, imao sam taj jedan noviji i kamera je skoro neupotrebljiva (bar za moje potrebe) bez obzira na uslove u kojima se koriste. A sto se tice xenon blica ni jedna verzija ga nije imala vec neki blic izmedju LED i xenon su i na starijim i na novijim Viewty modelima. :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

janka_88, originalne verzije Viewty su imale xenon blic. Eno mi ga jedan kod kuće, keva koristi, i ako ono nije xenon blic, onda sam ja potpuno lud (što je sasvim moguće) :lol:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Mislis pocetne? :D Jer koliko znam i ostale su originali, nisu ih kod nas pravili. :D Al eto moj propust u svakom slucaju. :) Onda treba obratiti paznju i na to jer ono smece koje je nasljedilo tu prvu verziju Viewty nije ni za dnevno slikanje, o nocnom da ne govorimo. :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

janka_88, da, da, originalne, u smislu prvih i originalnih serija, sa izvornim specifikacijama, pre nego što su krenuli da menjaju stvari i prave gluposti. Uopšte nemam pojma zašto su uradili tako nešto i upropastili generalno dobro ime koje je taj telefon imao.

ancika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ancika »

Ja sam imala stariji,kamera je bila fenomenalna,i slike i snimci... :cry: Tesko da cu uspeti da nadjem stariji a ocuvan,a kakva je kamera kod f480,jel' mnogo losija?

Odgovori