Huawei U8110 ili Sony Ericsson X8?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
daske
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Jun 2011. 13:03

Huawei U8110 ili Sony Ericsson X8?

Post od daske »

Sta pre uzeti,od ova dva telefona? Posto mi istice ugovor u mts-u,ponudjena su mi ova dva telefona. Unapred zahvalan!!!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

X8. Mada je malo vise "zenski" telefon, ali ja bi bez razmisljanja uzeo SE. Jel ti ih nude za dinar? Na kojoj tarifi si bio i kolika ti je bila prosečna mesečna potrošnja (račun)?

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

sad ima crni x8 u mts uzmi njega bolji je od huaweia. Ima dobar community na xda, sad su dodali driver za multitouch, jedino sto zameram je nemogucnost ubacivana adobe flasha, i slaba kamera

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Дефинитивно Х8, много је бољи од "хавајца" а флеш може са другим бровзером само је телефон ипак слаб за тако нешто али обавља посао :wink:

daske
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od daske »

@mezano . Da,za dinar. Tarifa MIX1250,a racuni su mi oko 1400 dinara. Hvala,na savetima. Najverovatnije uzimam X8 :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Не знам зашто си избацио из избора ЛГ ГТ540, колико видим има га МТС у понуди. Ја сам њега узео зато што је елегантнији и има јачу батерију, боље боје и углове гледања, на страни иксперије је бољи тач скрин. Сад зависи шта је теби битније.

daske
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od daske »

Iskreno da ti kazem,nisam ni razmisljao o tom telefonu. Vidim, u komentarima da ga bas hvale. E sad sam bas u nedoumici,izmedju ova dva,jer je huawei definitivno otpao. Jel ima jos neko istustva sa LG-om?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Pre neki dan sam ga malo cackao u mt:s-u i mogu da ti kazem da mi se svideo. Ja bih njemu dao prednost u odnosu na x8, bez obzira na to sto ima rezistivan ekran.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

daske, Ja imam "havajca"! :D I mogu ti reci da sam prijatno iznenadjen odzivom i radom, nije krs! E, sad, kolega na poslu ima gore pomenuti LG GT540, i verovali ili ne, odziv ekrana je bolji na mom kinezu! :oops: Posto je dvoumljenje oko Havajca i X8, ipak je X8 za nijansu bolji, pa ti vidi! Ukusi su razliciti! :wink:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Величина екрана и резолуција чине овог "Хавајца" нижом класом и од Х8 и од ГТ540, једноставно нема шта да тражи поред ова два телефона :uhuh:

Odgovori