Pa vidim da si bio i u android i u simbian vodama... Imao si tattoo (wildfire bi bio telefon koji je malo bolji i kvalitetniji od tattoo-a). Što se nokie tiče ne bih ništa komentarisao jer ne poznajem gradivo...
Moraš dati još odrednica da bi ljudi mogli da pomognu...
A ja kao android fan dajem svoj glas za wildfire!
Edit: wildfire ti je puno kvalitetniji od tattoo-a
Poslednja izmena od bachika u Uto, 09. Avg 2011. 19:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
+1 za HTC sto se mene tice. Razlozi koje je naveo mezzano su isti razlozima zbog kojih bih i ja tako postupio. I jos ono moje cuveno - bez od Nokije koliko te noge nose
pedja94, ovde na fourmu nije bas dozvoljeno citiranje, poruka, narocito ne celih i narocito ne onih odmah iznad tvog posta.
Inace, ja glasam za P500, pre svega zbog rezolucije ekrana. Probao sam pre nekog vremena zetov Wildfire i zaprepastio sam se kako mu je losa rezolucija, a to je meni bita stavka kod izbora telefona. Inace, koji paket uzimas? Ako ides na neki jeftiniji, onda je P500 jeftiniji od Wildfirea, pa je to jos jedan argument za LG.
Hvala vam svima na pomoći, gledao sam telefone i u VIP-u, i video da oni u ponudi imaju HTC Wildfire S, tako da ću da razmislim između LG Optimus One P500 i Wildfire S.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.