Tablet do 300e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Tablet do 300e

Post od nemanjale »

Pored galaxy s2 hocu da kupim neki 10" tablet za multimediju (zabavu), gledam neke polovne ali odlicno ocuvane, znaci ne nove jer nema kvalitetnih novih tableta za 300e :)

sto se cene tice mozda bi dodao jos koji evric ;) preporucite

sto se OS tice, totalno mi je nebitan, jer sam koristio i iOS i sada koristim Android tako da sam upoznat i sa jednim i drugim....pozz

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Po meni je ovo best buy trenutno,ali kod nas je cena racuna za 30% visa.
http://store.archos.com/archos-p-5017.html
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

iskreno nisam do sada video ovaj tablet, ne znam da li ga ima kod nas u prodaji?

i jedno sto sam zaboravio da napisem jeste da mi je potrebao gps na tabu.pozz
SGS2, iPhone 4 32GB

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Koliko sam video ima u jednoj prodavnici u Beogradu ali kosta 370e.
Cista kradja,za polovne mislim da ih nema jos uvek,Archos nije toliko poznata marka ali po meni pravi izvanredne internet tablete.
http://www.youtube.com/watch?v=Ul_l3J2Uk3s
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

uhhhh 370e, za 380 imam asus transformer NOV :D koji je verovatno neuporedivo bolji od ovog, ipak ne znam ovog archosa ali sumnjam da je toliko dobar da bi vredeo toliko.
SGS2, iPhone 4 32GB

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

nemanjale, to bi bio i moj predlog, mislim na transformer. Možda samo da sačekaš da se pojavi Prime, pa da ovom običnom padne cena. Mislim da je najkvalitetniji tablet i ima odličan displej.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

ZA Transformer se i ja slazem, iako je u njemu Android, ali mislim da trenutno nema bolje stvari. Da u tako nesto, i za te pare upakuju Win, odmah bih pazario jedan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

jel zna neko nesto o ovom tabletu http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3 ... olipad_110 da li je neko nesto cuo o njemu? prvi put ga vidim, nasao sam ga na oglasima za 300e
SGS2, iPhone 4 32GB

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

nemanjale, zanimljiva mašina i još ima i GSM, nisam nikad ni čuo za njega ali po spec. deluje dobro.

Gde si ga video? Na kojim oglasima?

Ako ti GSM nije bitan pogledaj http://www.pcpractic.rs/proizvodi/table ... tab-a100-7 .

Imam ga i zadovoljan sam, jedina zamerka mi je slaba baterija ali sem toga :) :)
and justice for all...

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

svidja mi se Acer ali ovaj je 7" a ja jurim 10-ku. A model A500 nema GPS :? i to mi se ne svidja kod njega, tako da trazim transformer ali tesko se nalazi ispod 380e
SGS2, iPhone 4 32GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Model W500, samo sto kosta znacajno vise :( Ahhhh, sto nemam viska para?:D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

nemanjale, A500 ima GPS 8)

Inače na gsmareni piše da A100 nema GPS i da ima 512 mb rama ali to nije tačno :wink: i,a GPS i 1GB ram-a.

Sad sam video ovaj oglas http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... -oglas.htm i ako je sve kako treba moj će biti verovatno :lol: :lol:
and justice for all...

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

pratim ja taj oglas vec duze vreme i cena je od 250-280e za tab 10" :D smesna cena ali zato jer covek ne odgovara na poruke, jednom upisan kao Dragan, jednom kao Sandra :D muti nesto...juce mi je prvi put odgovorio i kada sam mu postavio jedno malo ostrije pitanje da vidim da li je sve ok, on nista nije odgovorio i obrisao prethodnu poruku....

jesi siguran da a500 ima gps? odakle ti to? na gigatronu pise isto da nema, covek koji ih testira napisao da nema gps.......a ako je to ipak tacno onda ga kupujem odma, jeftiniji je od transformera a i mislim da nema nekih razlika, sem tastature.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

nemanjale, ne zaboravi da kod Transformera sa tastaturom u njoj dolazi jos jedna baterija, pa time dupliras vreme rada na svom miljeniku :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

a ima ovaj archos u metrou, danas gledao kosta 20.000.... :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Dream Weaver, i ja sam preključe toj sandri poslao poruku ali ne odgovara, suviše je jeftin da bi bilo sve kako terba :cry:

Na gsmareni piše da ima mada za A100 su pisali da nema :lol: .

Nije mi logično da jeftiniji i slabiji model ima GPS a da bolji model nema :wacko:
and justice for all...

Odgovori