Samsung Galaxy Ace ili Sony Ericsson Xperia Ray

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nikola543
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2012. 23:58

Samsung Galaxy Ace ili Sony Ericsson Xperia Ray

Post od Nikola543 »

Gledao sam ovaj tel na netu i svideo mi se,pa ako ga neko ima nek kaze njegove prednosti i mane,nekako mi se cini da je ray bas mali,pa se dvoumim izmedju samsung galaxy ace i xperie ray,sta bi ste mi vi preporucili?
Meni treba dobra baterija,dobar izbor aplikacija i igara,srednja velicina ekrana i solidna kamera:)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ja bih ovde sve prednosti dao ray-u... Treba samo da vidis toliku rezoluciju na tako malom ekranu. :)
Anyway, ray je definitivno bolji sto se tice hardvera, a sony se bas potrudio da i softver funkcionise lepo + uskoro stize update na ICS. Inace telefon uopste nije tako mali kao sto se cini, samo je malo izduzen zbog oblika ekrana potrebnog za tu rezoluciju. :)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3724

Nikola543
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nikola543 »

Meni se svidja sve na rayu,ali me koci ta velicina ekrana :( sta je ICS i jel znas mozda sta je bravia engine :$
Kome je jaca baterija,ray-u ili ace-u?

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ас има само већи екран, све остало је боље на СЕ-у, Бравиа енџин је покушај да се уз помоћ софтвера поправи слика на обичном екрану, ИЦС је последња (четврта) верзија Андроида. Ас има слабу батерију и мало РАМ меморије и њега бих узео само ако би ми екран на СЕ-у био мали али је то већ субјективно. Најбоље да га погледаш уживо па ако ти је мали онда Ас ако није онда немој ни да размишљаш о Асу :wink:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Razlika u velicini ekrana je 5mm... Sto i nije neka razlika da bi se odrekao Ray-ovih prednosti... Ali opet, bolje da iscackas oba pa ces videti sta ti odgovara... :)

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

I ja kao korisnik asa se prikljucujem glasovima za rej!!! Ipak je hardverski bolji! :wink:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Nikola543
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nikola543 »

Bio sam u telenoru i malo se igrao na rayu,kvalitet displaya je savrsen a i kamera takodje,onda sam pogledao ace i nisam uspeo sve lepo da vidim posto su me drugari ubrzavali da sto pre zavrsim,bilo mi glupo da ostanem sam u prodavnici xD.Dosta je lagan pa se plasim da ga ne izgubim ako ga budem kupio a u prodavnici mi je rekao da je to kao vise zenski telefon -.- Da li postoji silikonska zastita za ray?

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Nikola543, Силиконске заштите постоје за све телефоне али толико поружне телефон да је то страшно. Мени је то мало робовање телефону а и отежава коришћење истог, до сада нисам ни један штитио а неке сам имао и преко 2г, ја имам филозофију да нећу да чувам телефон за другога. Дођеш у ситуацију, продајеш телефон за мале паре а он као нов, ти га чувао као очи у глави да би неко други за мале паре то добио...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

kapiram sta hoces da kazes, ali zar ne mislis da ga cuvas da bi ga prodao lakse i za neku vecu sumu novca a ne da cuvas za nekoga drugog
Samo nek se rolaju....sarme.

Nikola543
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nikola543 »

Ja nemam takav stav,ja bih cuvao zbog sebe,doci ces i ti nekad u poziciju kad ces morati da kupis polovan telefon i kad neces moci da nadjes normalan nego neku krsinu,e sad da ne skrenemo sa teme :D Koliko traje baterija na ovom telefonu:P

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Nikola543, sve zavisi od toga koliko ces da ga silujes... toliko ce i trajati baterija. :D
Meni je na Xperia Neo pre modovanja izvlacila 2 dana bez problema ako nisam bio konstantno nakacen na net, uz par razgovora, sms-ova i koju fotku... Sad ne znam koliko bi mogao da izvuce jer ga silujem kao manijak i ne prodje ni par sati da ne pokrenem neku tezu igricu, GBA emulator ili nesto slicno... :D

Odgovori