Best buy do 200e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14

Best buy do 200e

Post od symbianman »

Dakle, da li ima neko neki predlog koji tel. je najbolje uzeti da mu je cena izmedju 100 i 200 eura :D

Za sada mi je favorit HTC wildfire S. :)

Najverovatnije ga ne bi uzeo novog u radnji vec ovde na oglasim,samo naravno extra ocuvan sa ful pakovanjem.

Recimo N8 sam vidjao za oko 200e u dobrom stanju i ne mnogo star...

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

HTC HD2 bez dileme.Ako ti kamera nije najbitniji faktor uzmi taj telefon bog da te vidi.
Mogucnosti tog telefona su gotovo neogranicene
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

symbianman,za oko 200e se moze naci ocuvan Galaxy S koji je dosta bolji telefon od Wildfire-a.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od symbianman »

kakav je s5830 Ace? :) on mi po specifikaciji izgleda bolji od WF s?

HD2 mi je malo velik, zar nije?samim tim mi se cini kao malo nepraktican, ali ne sumnjam u funkcije, iako je malcice zastareo :D

a galaxy S mi na oko izgleda ne toliko prevelik a po spec. je bas dobar, eh samo taj blic :(
jes mi kamera ne igra najbitniju ulogu ali ipak mi treba da nesto slikam, najvise neki tekst ili tako nesto,a blic ponekad moze da pomogne ili posluzi kao lampica ako imaju programi za to :D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

symbianman, a sta mislis o SE Xperia Ray ?

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

symbianman, Ace možeš da nađeš za fine parice i da ti ostane kusur... Dobar je telefon!
Ali sad po čemu ti je to hd2 zastareo? Pa ima bolji čipset i procesor od svih navedenih modela, a i po meni je prednost veći ekran (ali to je subjektivno)!!! Wildfire s zaobiđi jer najmanje nudi za uložen novac.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

HD2 zastareo? Vidi prijatelju, nemoj da se vređamo :D
Šalu na stranu kad bi uporedio HD2 i GalaxyS, ovaj drugi je po kraćoj strani manji za 2 mm, i po dužoj za 2-3-4 tako da razlika i nije neka. Više je u većoj internoj, i malo bržem grafičkom čipu, ali HD2 ima veći ekran.
A ACE i Wildfire ne bih ni uzimao u obzir na tvom mestu. Mnogo manja rezolucija ekrana, ispranije boje, sporiji (i po taktu), i ograničniji za aplikacije. Jedino baterija duže traje.
Poslednja izmena od gargamel4 u Uto, 28. Feb 2012. 09:43, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Hd2 , galaxy S, HTC Desire, google nexus one, xperia ray, xperia mini pro sa tastaturom. Mada bih ja pre isao na neka od prva cetri modela. Pritom 4, 4.3 inca uopste nije veliko vak i ako slikas neki tekst bolja je preglednost na vecem ekranu.

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od symbianman »

psyhound,
Ray nije los, nisam ga primetio do sada :D a na oglasim ima samo jedna ponuda i to je 200e a mislim da ima boljih telefona za 200e... :D mozda gresim...
bachika,
da,razmisljam o Ace-u :) samo se dvoumim izmedju njega i Wildfire S ne koji je bolji... HTC mi je definitivno lepsi :D
gargamel4,
nije on usao u istoriju nego kazem da je stariji u odnosu na druge modele, ipak za njega pise: Status Available. Released 2009, November

galaxy s ima moj drug, dobar je fon,ali mi je bolje ako mogu da ustedim malo kao sto neko rece

koji god fon da uzmem necu ga imati trajno, sigurno :D vec mozda koristiti do 6 meseci pa ga promeniti :)

hvala vam na predlozima ali za sada bih uzeo ili WF s ili Ace

sta mislite o N8? :D

EDIT:

Zbog nekih okolnosti budzet za tel. mi se smanjio na max 160e. :( Mozda kasnije budem imao vise ali nista nije sigurno...

Pa,sta da radim? :) Koji onda da uzimam? :)

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od symbianman »

imam ponudu za motorolu DEFY, sta mislite o tome? :) trazi mi 150e
kaze da je procesor otkljucan na 1.2GHz...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

To je odličan model. Da mi nije uletela kombinacija za iPhone sigurno bih uzeo njega, ali zaboravi na tih 1.2, te budževine se ne isplate. On originalno radi na 800 i to kažu ljudi da sasvim fino radi, a višim taktom teško da ćeš nešto posebno dobiti osim što ćeš ga možda u nekoj situaciji pregrejati i onda plakati. To je inače programče koje to omogućava i nije ništa posebno ali ja ga samo en bih koristio.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

xperia ray je preko 200e.

bolje mu je uzeti SE live with walkman. bolji od ace-a i wildfire S.

defy je odličan, ali vidite koliko ljudi kubure za servis i delove za taj mob. jednostavno se zbog tog ne isplati.

symbianman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od symbianman »

kopitaneskita,

u medjuvremenu sam bas taj fon otrkio :D
mini pro mi se ne svidja ovako po obliku al je zato extra za te pare
vec sam odbacio HTC jer vidim da za iste pare dobijam bolje telefone, iako meni ne toliko lepse ali nema veze :D

i koji je bolji sad, SE live with walkman ili xperia mini pro?? u sustini su skoro isti sem tastature,ali i ekrani su im cini mi se razliciti mada prakticno ne znam u cemu je razlika :D oba su kapacitivni ekrani s tim sto je mini pro LED-backlit LCD a live TFT...u cemu je razlika? :)

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

po meni live with walkmen ima prednost zbog većeg ekrana, tanji je i manje košta. a i noviji je model.

Odgovori