Kupujem devojci neki touch screen pa se dvoumim izmedju ova dva telefona, oba su u cenovnom rangu oko 100-120e, njihovi sistemi nisu nesto razvijeni, to znam, ali me interesuje sta je ipak bolje uzeti wave ili pre?
od funckija nista posebno nije potrebno, muzika,poneka igrica, sms, poziv i da tel lepo izgleda
pre svega ne znam kako se pokazao palm pre, nisam ga koristio ali sam gledao dosta klipova na YT i sa apdejtom web os-a na 2.1 radi izuzetno dobro
nemanjale, ja sam imao palm pre i zadrzao sam se sa njime 7 dana posto je OS lose razvijen. Qwerty tastatura je odlicna to mi se svidelo, ekran mu je super, lepo se vidi i na suncu, OS mu je prelep ima gomilu lepih animacija i ikonice su mi se bas svidele. Par mana je sto je se ovaj koji sam ja imao bas zagrevao, dat-u nisam usepo da podesim nikako, slajder mu je jako cudan kao da nema flet unutra, onako sav je sajni pa kupi ogrebotine po masci samo tako. Uglavnom ja bih devojci isao na palm pre zbog qwerty-a u sluacju da ti devojka fura duge nokte i dosta tekstuje
Палм, не знам колико ти је девојка технички информисана али ако јој купиш Палм а није информисана, мислиће да си јој купио неки кинсеки телефон са телевизором
Ја бих ишао на Вејв, проверено се свиђа девојкама а и Самсунг је Самсунг
i ja sam se dugo razmisljao za Wave ali sam slucajno naleteo na neke skimke o palmu i deluje mi skroz ok. Pa informisana je poprilino dugo je koristila SE x10 bele boje, pa zatim Galaxy S ali joj je android postao dosadan i hoce nesto jednostavnije, da je telefon lep, i ono sto sam napisao u prvom postu...
jos uvek ne znam koji da joj uzmem
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.