sladjancvele, ovo su totalno dva razlicita telefona,izbor postavi ovako:
ako ti treba qwerty tastatura,a manji ekran ti ne smeta onda idi na e6
ako bi vise voleo touchscreen na android platformi onda glas ide za ACE
sladjancvele, nema sta je lakse za upotrebu,sve je stvar navike. Ja bih isao na Ace zbog Androida ,ali kao sto loki13 kaze sve zavisi sta ti treba,a i mnogo bi lakse koristio GPS na Ace-u.
Hvala fannY i loki13, odlucujem se za samsung jer ce mi GPS trebati!
Da li GPS koji je u njemu jede kredit pa moram da instaliram neki drugi kao sto se radi sa Garminom na nokiji?
sladjancvele, u osnovi vuce mape sa Gmaps sto trosi megabajte tako da ce ti trebati alternitivna app. Koliko sam skontao najvise preporucuju IGO ali u to vec nek te uputi neko ko je koristio.
Od ova dva ja bih isao na Ace. Ogromna prednost mu je Android i sve sto on donosi. "Mana" mu moze biti samo to sto nema hardversku tastaturu pa ce ti trebati malo vremena da se naviknes na tapkanje po displeju.
Ja bih ti samo naglasio da kod novijih pa jos smart telefona, koji god da je, ne trebas i ne mozes da ocekujes da ce ti baterija drzati duze od 1-1,5 dan. Uz aktivnu upotrebu GPS-a i WIFI-ja racunaj na nekoliko sati da ces ga puniti.
Kad se opredelis i uzmes neki od tih telefona, javi se u temi za GPS pa cemo ti pomoci oko svega. Nista se ne placa tako da ne trebas toga da se plasis.
sladjancvele, ako se odlucis za Ace racunaj da moras imati tarifu sa netom,jer android telefoni nisu ni upola dobri ukoliko im je uskracen maltene konstantan net.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.