Sensation XE ili Sensation XL ili Galaxy S2
Re: Sensation XE ili Sensation XL ili Galaxy S2
djordje9393, auu to mi se jos manje svidja..ne znam sta da ti kazem..bilo bi najbolje kada bi mogao da kupis ovako iz prodavnice..
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
- Kontakt:
E pa to je skoro nemoguce..jer su cene u prodavnicama
a ovako nemas gde da pogledas..razmisljam se da li da uzmem sgs2..mada,ne znam sta mi je danas,gledam i Note iako znam da je ogroman..od xl-a sam odustao
mozda za neku godinu kupim cisto da ga imam haha a xe mi je onako..kad pogledam samsung ispada najbolji

""JuSt LiVe YoUr LiFe""....
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I ja cu ti reci da to preko oglasa izbegavas maksimalno. Ako mozes licno da ga preuzmes onda ok, ali slanje nikako! Bolje se prosetaj do neke radnje i pazari na crno (EVO 3D je cca 350€ pa kontam da su ova dva malo skuplja) nego da ti stigne ko zna kakva kanta.
Uzmi S2 i neces imati dilemu da li si trebao ipak da ga uzmes ako kupis neki drugi model.Sa ovim te dileme nema.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
djordje9393, jer tada sto se moze reci maksimalno rizikujes..ne znas sta ti onaj moze poslati koju kantu i kom stanju moze telefon da bude..,ok je to ako mozes da ga pogledas,da odes tamo i lepo da vidis u kom stanju je telefon,a ovako ja ti stvarno nebih preporucio,jos ako gledas ove "Mali oglasi" kod nas tu kakvih likova ima nedaj ti boze i sta prodaju po kojoj ceni..Ne znam tacno gde se nalazi ta tema,gde su se ljudi zalili za kupovinu na nevidjeno,ako je nadjem,ostavicu ti link da pogledas,evo ukratko da ti objasnim sta se izdesavalo,zali se lik da ga je neko zajebao,poslao mu je sasvim drugi telefon,ili skoro potpuno unisten,a porucio ga je iz oglasa,kaze cena mu je bila ekstra,jos stanje je bilo odlicno,znas pa + i garancija,pa se neko i upeca,i kada stigne telefon ono kanta,hoces da se zalis tom sto ti poslo,on dao sve lazne podatke i ti ga izvisis...A bila je zanimljiva prica,kada je valjda neki policajac porucivao isto telefon,tako preko oglasa,valjda tu neko mesto kod cacka,porucio i kada mu je stigao telefon i otvorio ga video je da nije to taj sto je porucio,pa je maltretirao postara,privodio ga je,pa su na kraju onog sto mu je poslao telefon nasli..i posle znas sta ide..
Zato ti kazem lepo ako nemas para sacekaj,ili ako ti treba bas telefon,uzmi neki obican i nemoj da izadje i vise nego sto treba..to ti je moj savet..
Zato ti kazem lepo ako nemas para sacekaj,ili ako ti treba bas telefon,uzmi neki obican i nemoj da izadje i vise nego sto treba..to ti je moj savet..
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: Sensation XE ili Sensation XL ili Galaxy S2
Drugar na nevidjeno se ne uzima ni stvar od 10 dinara a da ne kazem skuplje. Meni je lik tattoo prodao kantu tu iz bg na nevidjeno i nista ladno ga ispusih ni kesa ni telefona. I nikad vise... Jedino da zamolis nekog od forumasa ako nadjes iz bg ili gdje vec da ti to pogleda i kaze jest ok ili nije i tako kupis. Vjerujem da bi ti svako ucinio.
S2 ti je polovan najotrcaniji od nabrojanih jer je plasticni i rubovi su osteceni.
S2 ti je polovan najotrcaniji od nabrojanih jer je plasticni i rubovi su osteceni.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
- Kontakt:
Znam,znam tacno sta mi pricate..Doduse meni se nije desilo nijednom , iako sam tako kupio vecinu telefona..ali nikad se ne zna i to sto kazete..Pa ako budem uzimao sgs2 uzecu nov,a mogu da pogledam telefon pre kupovine,mislim,i ako mi posalje,trazicu da pogledam prvo. a zasto ne Note,znam da sam skroz skrenuo sa teme kad njega pominjem,ali oko mi je bas zapalo za njega iako je veliki 

""JuSt LiVe YoUr LiFe""....