HTC ChaCha za iPhone 3GS?
Ljudi jel se isplati da dam htc chacha odlicno ocuvan i 3000 za iphone 3gs 16 gb odlicno ocuvan ?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 3GS
Samo ako je SIMFree 3Gs, i da nije na 6.15 BB. Ako jeste, ne da se ne isplati nego treba ti da trazis doplatu
Odnosno, ja bih samo SIMFree verziju i razmatrao. Druge me ne zanimaju, obaska sto taj 6.15 ima bug sa GPS (ne radi).

Odnosno, ja bih samo SIMFree verziju i razmatrao. Druge me ne zanimaju, obaska sto taj 6.15 ima bug sa GPS (ne radi).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Re: iPhone 3GS
iOs 4.3.3. . . Jailbreak. . radi na sve mreze ... Pozadi je beo .
I isplatili se ?
I isplatili se ?

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Re: HTC ChaCha za iPhone 3GS?
Gate4, ako "radi na sve mreže" - ja bih to zaobišao. Ali ako radi na svim mrežama ili sa svim mrežama, e onda može da dođe u obzir...
● PRAVILA FORUMA ●
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Gate4, sad mi malo jasnije... ne moras da saljes onako koncizne PM-ove, pogotovu ako ovde ostavis pitanje.
Sve zavisi sta znaci radi na sve mreze. Ako ima Cydiu i u njoj Ultrasn0w, zaobici. Ako nema ultrasn0w, onda moze!
Sve zavisi sta znaci radi na sve mreze. Ako ima Cydiu i u njoj Ultrasn0w, zaobici. Ako nema ultrasn0w, onda moze!
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Obavezno pogledaj BB da nije 6.15 kao sto ti je @miodrage rekao. Mada i da nije sim free ja bih ga na tvom mestu uzeo, stvarno odlican telefon. Jer i software-sko otkljucavanje nista ne smeta. A uvek ima alata za pravljenje custom fw.
A to da li ima cydia-u i ultrasn0w nemoj da obracas paznju jer to sve moze se sakrije i da nema i da bude prodavan kao sim free. Jedino gde mozes da budes 100% siguran da je sim free je po BB ako je 5.13 i manji a ima na sebi iOS4 ili iOS5, definitivno nije sim free.
A to da li ima cydia-u i ultrasn0w nemoj da obracas paznju jer to sve moze se sakrije i da nema i da bude prodavan kao sim free. Jedino gde mozes da budes 100% siguran da je sim free je po BB ako je 5.13 i manji a ima na sebi iOS4 ili iOS5, definitivno nije sim free.
Poslednja izmena od mladen_bgd u Uto, 05. Jun 2012. 12:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
mladen_bgd, ma i to moze da se isfejkuje... 5.14 ili vise baseband (do 5.16) su sigurno SIMFree i te vredi uzeti.
- mladen_bgd
- Mobil fan
Pa to sam i rekao u mom postu @miodrage da obrati paznju na BB, jer tu koliko znam nema laziranja i fake-ovanja. 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ali ako je 5.13, moze da uradi fake da je 3.1.2 u fonu npr... Ili tako nesto slicno... Uglavnom, treba ici na sigurno SIMFree, to je 5.14 ili veci BB 

- mladen_bgd
- Mobil fan
Pa dobro to stoji, upravu si.
Najbolje je ici na taj BB 5.14 ili veci i nema greske. 
Ali vec ako je BB 5.13 i iOS3 to vec smrdi uveliko da nije sim free.

Ali vec ako je BB 5.13 i iOS3 to vec smrdi uveliko da nije sim free.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A sve i da nije simfree koga zabole. Evo moj nije, sa at&t je i sve sljaka taman kako treba. Miogrande mi pomogao oko dizanja na 5.1.1 a BB je 5.13.
Samo coveku da pokasnimo BB tj BaseBand tj ModemFirmware je ista stvar. Ovo poslednje je ono sto pise u telefonu. Znas gde ces ga traziti?
Samo coveku da pokasnimo BB tj BaseBand tj ModemFirmware je ista stvar. Ovo poslednje je ono sto pise u telefonu. Znas gde ces ga traziti?