telep, mislim da darko0262 nije mislio na bateriju vec na natpis na telefonu ispod baterije.
darko0262, ne brini se nista, najveci deo telefona se proizvodi u Kini, bili oni Samsung, Nokia ili Apple (svi Iphone-i, Ipodi i Ipadi se prave u Kini). Samsung samo najskuplje telefone proizvodi u Koreji (SII i slicni), sve ostalo se sklapa u Kini.
sta kupiti? Koju nokiu
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: sta kupiti? Koju nokiu
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
OK hvala na brzim odgovorima.. sutra mi stize ACE pa cu podeliti svoje prve utiske...
nadam se da ce sve biti u najboljem redu... 

juce je stigao samsung ace prvi utisci odlicni... lepo radi tac internet... itd. sto se kam. tice jasnija slika je na samsung s8000 ali i ova nije losa..
primetio sam da je malo baterija slaba tj brzo se tros.. mozda zato jer koristim internet i cvakam telefon..koju navigaciju koristi tel. sta da ubacim..?
EDIT:
uspeo sam da ubacim igo way ali nikako ne uspevam signal da uhvarim...

EDIT:
uspeo sam da ubacim igo way ali nikako ne uspevam signal da uhvarim...
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 08. Maj 2012. 10:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: nemoj pisati postove jedan za drugim vec koristi opciju Izmeni.
Rezlog: nemoj pisati postove jedan za drugim vec koristi opciju Izmeni.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
darko0262, postoji tema o tvom telefonu pa tamo nastavi pricu o njemu. Takodje postoji i tema o aplikacijama za android, kao i tema o GPS-u. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
E da ne otvaram novu temu .Naime mislio sam da uzmem neku Nokiu sad nemam pojma koju pa ako moze neko da mi pomogne.Da li je iko imao iskustva sa ovom 2730 classic?Kad je izasaol?Ako ne taj da li mozete preporuciti neki drugi nebitno koji proizvodjac ali da je baterija do 3 dana uz slusanje radia i mp3 plejera i surfovanje internetom i da kosta do 90 e.Hvala unapred.