Posto je forum tematski i clanstvo je veoma upuceno u problematiku mobilnih telefona molio bi za savet. U pitanju je nabavka mobilnog telefona imam neke parametre al mi trebaju saveti sta valja da se ne zaletim za nesta sto bi mi se u praksi pokazalo kao ne odgovarajuce. Konkretno me zanima uredjaj za oko 150e naj radije bi se odlucio za neki mono blok, kamera od 5mp pa navise sa blicom, moze i dual sim aparat, wifi, navigacija nije presudna. Bitno mi je da ima citljiv font u porukama i imeniku jel tel mnogo koristim tokom voznje al
 sta da radim. Cesto se dogodi i da mi ispadne pa tako ne smeta da bude robustniji.Nemam iskustvo sa tach skrinovima zbog pisanja poruka opet u voznji
  sta da radim. Cesto se dogodi i da mi ispadne pa tako ne smeta da bude robustniji.Nemam iskustvo sa tach skrinovima zbog pisanja poruka opet u voznji  al ... Do sada sam imao Samsunga G600 i pre par dana je totalno otkazao tako da sam izgubio imenik sa oko 900 brojeva al je zaista pretrpeo mnogo padova, uradio hiljade fotografija. Nesta sam gledao Samasung Primo,Soni ne znam tip kamera 8mp itd. Da dodam da imam uslov u Telenoru za aparat u paketu prenesi 500 i eventualno da dodam jos novca za neki noviji model. Zahvaljujem se na eventualnim predlozima.
 al ... Do sada sam imao Samsunga G600 i pre par dana je totalno otkazao tako da sam izgubio imenik sa oko 900 brojeva al je zaista pretrpeo mnogo padova, uradio hiljade fotografija. Nesta sam gledao Samasung Primo,Soni ne znam tip kamera 8mp itd. Da dodam da imam uslov u Telenoru za aparat u paketu prenesi 500 i eventualno da dodam jos novca za neki noviji model. Zahvaljujem se na eventualnim predlozima.

koji bi ti i ja preporucio.
  koji bi ti i ja preporucio.