Razmisljam se da uzmem neki od ova 2 telefona, mogu da ih uzmem vrlo povoljlno, pa ne znam koji je bolje da uzmem. Oba se mogu naci u ponudi u telenoru. ZTE Skate ima veci ekran od 4.3" , dok je OT 3.5". Ali to mi nije presudno, zanima me koji je kvalitetniji, i ima bolji procesor i RAM memoriju. Pozeljno bi mi bilo kada bi neko dao savet ko poseduje neki od ova 2 telefona, ili je radio na njima. Evo specifikacije, pa mi kazite vase misljenje:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2891/ZTE/Skate
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3021/Alcatel/OT-990
I zanima me u vezi ZTE, procitao sam vise puta po forumima da nema "flash podrsku", sta to znaci? Koliko sam video moze da pusta video na youtube i otvara sve sajtove, pa ako bi mogao i to neko da mi kaze... Hvala unapred.
ZTE Skate vs. Telenor One Touch(Alcatel OT-990)
daki994, definitivno skate ne zato sto ima brzi procesor i veci ekran, nego sto ima 2.3 zvanicni pritom ima na modaco forumu podrsku zajednice sto se tice custom rom-ova, dok OT-990 ostaje sa 2.2 androidom i slabu podrsku zajednice. Ovo oko flash podrske ti je tipa imas ove flesh reklame na nekom sajtu njih ti nece moci da ucita znaci ne moze da ucita flesh sadrzaj sa nekog sajta i to je to, ali to isto nema ni OT-990.
Naravno prednosti Skate su ti
Veci ekran
bolja rezolucija
bolji procesor
podrska zajednice
Naravno prednosti Skate su ti
Veci ekran
bolja rezolucija
bolji procesor
podrska zajednice
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
daki994, pa krš baš i nije.... Ali ne očekuj puno od kamere! Prako dana će do biti dobre slike, dok u u zatvorenom ili mračnom prostoru neće biti neke... Ali tako ti je na oba telefona! A baterija ti je kod androida klasika oko 1 dana, sve zavisi od upotrebe pa može i malo više da izvuče! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 11. Avg 2012. 21:58
- :: zte skate
- :: lg kc550
Re: ZTE Skate vs. Telenor One Touch(Alcatel OT-990)
Zte je fantastican i do sad nisam primetio nikakve bagove. Veliki ekran je takodje velika prednost u odnosu na one touch
Poslednja izmena od luka00 u Ned, 12. Avg 2012. 16:11, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: ZTE Skate vs. Telenor One Touch(Alcatel OT-990)
luka00, aaaa! Ne deri se! Hoces da ogluvim?
I mnogo kasnis sa odgovorom, tema je od 17. Marta. Do sada se valjda vec odlucio.