Android ili ne ?
- King SRB
- Banned
- Pridružio se: Čet, 18. Okt 2012. 20:10
- :: Xperia Arc S 1,4Ghz
Re: Android ili ne ?
Slucaj kao sa mojim caletom uzeo iz vipa zimus alkatel na bazi androida radio 10 dana i crko i sad eo koji je datum jos se popravlja u njihovim servisima kao u nasu da su ga poslali sve strucnjak do strucnjaka radi tamo neznaju jedan pisljivi tel da vide sta mu nevalja vec eo 7meseci a to nije slucaj samo u vipu cisto da se zna najverovatnije ce ga dobiti nagodinu al dotad mu vise nece ni trebati a covek za sve to vreme placa racun sramota
!!!

Ultraspeed Xperia Arc S 1,4Ghz
Gaming Edition
Gaming Edition
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Android ili ne ?
Druze, pronadji na net-u Zakon o zastiti potrosaca pa vidi sta i kako ide kada su garancije u pitanju i koliko vremena smeju da ti zadrze tel jer mi se cini da posle mesec dana moraju da ti daju drugi uredjaj ako taj nisu sposobni da poprave. Takodje je glupo taj kvar vezivati za OS, tj android u ovom slucaju jer on nema veze sa kvarom
Note IV N9100 dual
- King SRB
- Banned
Zakon ovde nepomaze posto je pod ugovorom jel..morao je potpisati na 2g e tad kad je potpisao tu je sve bilo gotovo ukratko zakon u srbiji stiti jake a slabe nas buraniju sutiraju kako stignu a pregoniti se po sudovima sa vipom telenoro ili mts poor job ili apsurdno nemoguca misija no to u porodici niko vise ni ne spominje jer nema poente bio je moj cale činimi se 1001 put do njih pre nego je digao ruke grozno kao i sve ovde u ovoj zemlji mada je volim al dzaba ga bilo nazalost! Kvar je bio u tome da je tel stalno gubio signal to jos dok je radio u prvih 5 dana a onda je poceo da se resetuje sam od sebe i nakraju umro 10 il 12dan vise se ni nesecam davno bilo! Di je zavrsio kod kog strucnjaka bog sami zna al vreme tece polako pa nagodinu se jave mozda ga obraduju za novu godinu hahaha
eto a tih slučajeva ima kao deteline samo sto svi ćute i pametuju niko nista konkretno nece da uradi pa onda neka nam je ovako lepo jelda !!!

Poslednja izmena od King SRB u Čet, 25. Okt 2012. 10:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Gaming Edition
Gaming Edition
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Lela, pazi, uvek imas rizik da ti se pokvari uredjaj. Ovako bar imas kakvu takvu garanciju, a ako uzmes u radnji ne dobijas bas nikakvu garanciju. Kao sto rekoh, mozes uzeti i u radnji sa dve godine garancije ali onda racunaj da ces za Arc da istreses oko 45 000 din. 
A ako ti je granica 250e, a hoces nov, legalan telefon sa 2 godine garancije, imas Xperia Miro koja je oko 25 - 27 000 din, Huawei U8850, za oko 25 000din, Xperia tipo oko 20 000 i Wildfire S za oko 24 000 din. To je to cega sam uspeo da se setim da koliko toliko se poklapa sa tvojim kriterijumima i da su u legalnoj prodaji do 250e.

A ako ti je granica 250e, a hoces nov, legalan telefon sa 2 godine garancije, imas Xperia Miro koja je oko 25 - 27 000 din, Huawei U8850, za oko 25 000din, Xperia tipo oko 20 000 i Wildfire S za oko 24 000 din. To je to cega sam uspeo da se setim da koliko toliko se poklapa sa tvojim kriterijumima i da su u legalnoj prodaji do 250e.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
King SRB, ugovor nema nikakve veze sa zakonom o zaštiti potrošača i korištenja prava na garanciju u garantnom periodu. On je vezan da koristi pretplatu dve godine a ne da mu mogu zadržati telefon 2 godine na servisu. Dok ti ne preduzmeš nešto budi siguran da oni neće prvi dok im ne zaprijetiš inspekcijom mada ne znam što si ovoliko čekao... 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
King SRB, rok je 45 dana. U tom roku moraju da ti poprave uređaj ili daju novi, ako nisu u stanju da poprave stari uređaj. Nisam baš mogao sve da te razumem šta si pisao, valjda si to hteo da kažeš? Bilo je priče da treba da se skrati rok na 15 dana, ali o tome za sada ništa.
Lela imala si ovde u oglasima Sony Xperia P za 230€. Mislim da je to odličan model, pogotovo za te pare.
Lela imala si ovde u oglasima Sony Xperia P za 230€. Mislim da je to odličan model, pogotovo za te pare.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- toda81
- Prijatelj foruma
Bas tako, uvovorna obaveza za neki tarifni paket nema nikakve veze sa garancijom na sam redjaj,tj telefon. Evo sada znas tacno za koliko su dana morali da i daju nov tel posto stari nisu znali da poprave. Ko se ne buni i samo cuti tesko njemu. U zemlji Srbiji se nista ne postize na kulturan nacin i cutanjem. Ja sam to shvatio tek posle 20god zivota i srecan sam zbov toga jer ima ljudi koi se nikada ne menjaju i zato stradaju u zivotu
Note IV N9100 dual
Odresite kesu i ne mislite,jer to sto trazite u tih 250e jednostavno ne biva.Koliko para toliko muzike
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- King SRB
- Banned
Hmmmmm cinimi se da ste svi zaboravili sta telenor radi a isto tako i vip za mts nisam siguran ukratko cim potpises ugovor oni kao firma tebe odma prebace firmi za uterivanje dugova kao naravno i servisu za koji kazu da je samo deo njihove firme ljudi sve je provereno i zvali su se svi zivi organi da bi se nakraju svelo na to da ta firma koji je samo deo vipa i koji za njih vrsi uslugu servisa(a naravno vip u sitnom textu ispod ugovora) nema s njima nista i nije odgovorna kao mobilna telefonija za nastali kvar na tom aparatu u sustini oni prodaju aparat a posle te vuku za usi isto kao i sa njihoim netom koji kad otkazes moras da cekas i placas naravno jos dva meseca nakon sto ti ga ugase a najmanji ugovor za njihov net usb je 3 meseca mislim da je to poznata cinjenica ko god da je imao njihov net stik usb!!! Elem za ovo prvo uterivanje dugova licno znam od drugarice da negresim dusu tacno je da nije platila 4 meseca racun ali zar je dotle doslo da vip iznamljuje uterivace dugova zapitajte se ????? Ja sam bogami bogato se zapitao !!!! A sto se tice telefona nije toliko ni bitan sreca pa je onaj za 1 din samo sto je nepravda sto nasa inspekcija nece ni da cuje za njih u fazonu nisu oni za tako velike firme odgovorni a da se moj cale koji ima 60 i kusur godina sudi s njima nema smisla tako da sam mu rekao da se opusti bice dana za megdana kako kazu ljudi samo vas molim da neisključite nista u ovoj crazy zemlji je sve moguce ! Nadam se da vam je sad puno jasnija stvar 

Poslednja izmena od King SRB u Čet, 25. Okt 2012. 11:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Gaming Edition
Gaming Edition
- King SRB
- Banned
Verujmi jednostavno nije vredno truda za taj 1dinar i sve ti se smese svi uredni i ugladjeni kao predatori samo te vrebaju pih prezivece on treba cuvati zivce za pravu stvar no i dalje koristi K750 i sretan je samo sto ceka da izadje ugovor pa da se tornja od njih mada hmmm di otici posle nezna se ko je grdji ko i sa poltiks sto bi rekli ebemli ga sta je tu je opušteno
! Nadam se da ce "lela" naci nesto valjano za te pare a i ako nenadje uvek ima svoj stari fon 

Gaming Edition
Gaming Edition
...da, moje neunistivo ''sokocalo'' Nokia 2730
uzet sa VIP paketom pre 2 godine...

- toda81
- Prijatelj foruma
Sve u zivotu je vredno truda. Ako se covek ne bori za sebe nije dobro. Muka mi je vise od toga sta ko misli o meni. Nista do sada nisam imao od toga sto sam svakome izasao u susret osim sto su se neki "lepo" pokazali kada su meni slucajno zatrebali
Note IV N9100 dual
Lela, uzimaj Arc S (ili SII) preko oglasa i uzivaj. Veruj mi ne vredi lupati mnogo glavu oko toga. Po meni je najsigurnija opcija uzeti telefon tako i kada kupujem ja kupujem na taj nacin. I samo na taj nacin. Ako se toliko plasis da ces uzeti neki falican samo povedi sa sobom nekog ko se malo razume i to je to. I da dodam da ako ti nije mrsko da uzmes malko stariji telefon onda uzmi Galaxy SII.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
antec, ne mogu da se setim, jesi li ti jednom uporedio displej S2 i Arc S?
Neko jeste i komentar je bio tipa da neće Arc S približavati displeju S2 jer se opasno smorio, recimo da je crna na S2 baš crna
Neko jeste i komentar je bio tipa da neće Arc S približavati displeju S2 jer se opasno smorio, recimo da je crna na S2 baš crna

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma ljudi oko mene koji imaju telefone sa standardnim LCD ili IPS ekranima, ukljucujuci i iP4S su se ubedacili samo kad su stavili telefone pored mog RAZRa! 
RAZR samo zeza to sto ima Super AMOLED (u daljem tekstu SAMOLED) koji je odradjen sa tkz. PenTile matricom pa na qHD rezoluciji deluje da ima jos nizu rezoluciju, za razliku od SAMOLED Plus koji je na SGS2. Ali SAMOLED ima zivlje boje i jace osvetljenje od SAMOLED Plus i zato se on sad koristi na svim novim modelima sa AMOLED ekranom, ukljucujuci i SGS3 i GNexus! Naravno, u pitanju je i veca rezolucija od qHD bas zbog onoga sto sam gore napisao.
I da, crna je zaista crna jer na crnoj boji su ugaseni pixeli i na tom mestu nema nikakvog osvetljenja za razliku od LCD ekrana koji koriste pozadinsko osvetljenje.

RAZR samo zeza to sto ima Super AMOLED (u daljem tekstu SAMOLED) koji je odradjen sa tkz. PenTile matricom pa na qHD rezoluciji deluje da ima jos nizu rezoluciju, za razliku od SAMOLED Plus koji je na SGS2. Ali SAMOLED ima zivlje boje i jace osvetljenje od SAMOLED Plus i zato se on sad koristi na svim novim modelima sa AMOLED ekranom, ukljucujuci i SGS3 i GNexus! Naravno, u pitanju je i veca rezolucija od qHD bas zbog onoga sto sam gore napisao.

I da, crna je zaista crna jer na crnoj boji su ugaseni pixeli i na tom mestu nema nikakvog osvetljenja za razliku od LCD ekrana koji koriste pozadinsko osvetljenje.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
antec, jesam pisao kada sam ih poredio, ali je još neko pisao isto. Ne mogu da se setim 

Razlika je ocigledna.Ko zna zna

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.