Nokia E7 kupovina
Nokia E7 kupovina
Od kad znam za sebe korisnik sam E serije imao sam 51 61 71 sada vec godinu da koristim 52......planiram da kupim e7 pa me zanimaju vasa iskustva trajanje baterije,jacina zvuka kakav je ekran kakve su slike...kako se ponasa na netu i tako nadam se da ce mi neko pomoci!!unapred hvala 

Re: Nokia E7 kupovina
Po meni E7 je extra izbor preporuka ne razmisljaj puno ti si vec stara kajla sto se e serije tice tako da se sigurno neces zeznuti!!to je moje misljenje nadam se da ce se jos neko sloziti samnom
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
E7 ima najudobniju tastaturu koju sam ikada koristio,izrada je odlicna a i slajd je veoma cvrst i stabilan.Ekran je ClearBlack tako da je tu crna bas crna.Trajanje baterije je tipicno za Symbian znaci odlicno,malo slabije nego na N8,to govorim iz licnog iskustva,ali tu je verovatno u pitanju veci ekran.Sto se neta tice to Symbian-u nikad nije bila jaca strana ali instaliras nesto od Opere i resen posao.Jedini minus je kamera bez autofokusa,pravi ona odlicne slike ali se od macro moda oprosti.Ako bi da nastavis sa koriscenjem E serije onda sve preporuke za ovaj telefon.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Preporuka i od mene za E7, kao korisnik N8 ima samo pohvale za Belle OS, E7 zaostaje za n8 samo u pogledu kamera, znači sa E7 nema slikanja close-up tj, macro fotografija, sve ostalo je sasvim Ok.Ako si već dugo koristio E seriju sa E7 sigurno nećeš pogrešiti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
E serija znase kome je namenjena, za poslovnu klijantelu. Posto si dosad koristio e seriju znas o cemu je rec onda tako i nastavi.
Evo šta kažu na aas za njega
Ah yes, the most flawed Nokia business phone ever? Crippled by its own design contraints (sealed battery, sealed memory, EDoF camera) and with firmware that's still buggy to this day, we can rule the E7 out immediately, despite the lovely keyboard and screen.
Baterija na njemu nikako ne traje dugo, svi kažu da je osrednja.
Ah yes, the most flawed Nokia business phone ever? Crippled by its own design contraints (sealed battery, sealed memory, EDoF camera) and with firmware that's still buggy to this day, we can rule the E7 out immediately, despite the lovely keyboard and screen.
Baterija na njemu nikako ne traje dugo, svi kažu da je osrednja.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Hvala svima na odgovorima,,zanima me jos kucanje sms-a na e 7 posto nisam imao telefon sa tousch ekranom pa me zanima kako ide kucanje poruke na ekranu za tastaturu sam siguran da nema greske!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Jose Mari, ne vidim razlog da kucas poruku na ekranu, kad vec imas jednu od najboljih hw qwerty tastatura na mobilnim telefonima....
D500&E71
Jose Mari, ekran je sasvim odlican,i pregledan za kuckanje poruka,sve u svemu kada vec imas tastaturu ti ces preko nje da kucas,mada ces neki put sigurno dok si i u hodu da kucas preko ekrana..
Jose Mari, uzimaj telefon i nemoj da brines.
Evo jedan klip o kucanju na E7:
https://www.youtube.com/watch?v=uBJN8uuzghU

Evo jedan klip o kucanju na E7:
https://www.youtube.com/watch?v=uBJN8uuzghU
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia E7 kupovina
Sigurno je pravo uzivanje kucati na ovakvoj qwerty hardwerskoj tastaturi, ali sam ja nekako protiv bilo kakvog oblika slajd-a jer meni to deluje nekako nesigurno i mora puno da se pazi prilikom otvaranja i zatvaranja slajda d ane bi doslo do neceg sto niko ne zeli
Note IV N9100 dual
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Telefon imam već godinu ipo, istina da ponekad zabaguje ali to mi se dešavalo sa svim tel i sa svim OS-ima. Slajd je dobro i robustno urađen tako da ako ga normalno koristiš nema brige. Baterija mi traje oko 2-3 dana max. TS radi lepo, iskreno ja retko kad i koristim hw tastaturu, eto koliko je ugodan rad sa TS. Mislim i da je odnos cene-kvaliteta sad više nego povoljan.
- filip23
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 13. Dec 2012. 19:41
- :: Iphone 4s
- :: Nokia 8850
- Kontakt:
Jose Mari-Koristio sam Nokiu e7 skoro godinu dana (od jula 2011 do maja 2012).Telefon je savrsen,tezak,mocan.Mane su mu Symbian (meni nije bio mana),i slaba gustina piksela (184ppi).Neko ce ti reci da je kamera losa,ali E Serije nikad nisu bile poznate po kamerama.Ako trebas kameru,n8 je pravi izbor.Tastatura je 10/10,bez mane.Clear Black je odlicna stvar.
Sve u svemu,odlican telefon po odlicnoj cijeni.
Sve u svemu,odlican telefon po odlicnoj cijeni.
P.L.K
Iphone4s,Nokia8810,8850,7650,se850
Jos jedno pitanje kakva je situacija kod gledanja dvx filmova na ovom uredjaju dali automatski cita prevod ili treba neki program? takodje me zanima jel postoji mogucnost na ovom telefonu da se prate sigurnosne kamere iz moje kuce/firme!!hvala
- filip23
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 13. Dec 2012. 19:41
- :: Iphone 4s
- :: Nokia 8850
- Kontakt:
Mislim da ne treba program,ali teskt i film moraju imati isti naziv (nisam 100% siguran,ovo sam na 5800 radio).
P.L.K
Jose Mari,da bi gledao film,treba da titlovi budu istog naziva kao i film,i onda ce da ti ocita titlove..A za ovo drugo nemoj da mi verujes ali nesto sam naleteo na neki program preko kog mogu da se prate kamere,ali nisam nista isprobavao..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jose Mari, Samo neka naziv videa i prevoda bude isti i radiće sve bez problema na fabričkom player-u.Što se tiče praćenja kamera na Belle OS telefonima, siguran sam da može, na nekoliko progama sam nailazio te namene i, koliko sam video iz komentara ljudi koji su koristili te aplikacije, sve rade odlično.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)