xperia J ili Desire X ili Ascend G600

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bokisa3d
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 29. Mar 2013. 16:36
:: nokia c1

xperia J ili Desire X ili Ascend G600

Post od bokisa3d »

E ljudi ja nisam neki strucnjak za telefon, ali me zanima koji je najbolji za neku svakodnevnu upotrebu...prosecnu,nista nesto specijalno...samo da kamera (slike) budu na zadovoljavajucem nivou...

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: xperia J ili Desire X ili Ascend G600

Post od cvoruga »

Xperia J nema šta da traži pored ova 2 telefona.
G600 je jači od Desire X, ali je nov telefon, i sumnjam da će ti iko reći kakve fotke pravi :wink:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Definitivno J ne treba ni uzimati u razmatranje. Thc, ovaj, htc se i nije mnogo proslavio sa kamerama na slabijim (a cak i na nekim jacim) modelima, dok se Huawei dosta popravlja u pogledu kvaliteta fotki.
Sto se tice samog G600, jos uvek je tesko ista reci dok ga neko ovde ne nabavi, ali ja bih licno pre ciljao na njega. :)

bokisa3d
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bokisa3d »

Hvala na odgovorima :D Zar je xperia toliko slaba u odnosu na ova dva??? Iskreno...meni ne treba telefon za neke teske aplikacije, a sto se tice kamere necu se baviti profesionalnim slikanjem...Bitno mi je da tel ne baguuje i da je za jednog prosecnog korisnika kao sto sam ja ima prelaznu ocenuu. E sad ja telefon uzimam preko mts-a tako da ne bih da se prevarim... Svaka pomoc bi bila dobro dosla. Gledajuci specifikacije na ovom sajtu vidim da osim rezolucije slike i kamere, ne postoji neka bitna razlika. Ponovicu ja sam laik sto se tice telefona.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

bokisa3d, lošija je Xperia od ova 2 iz naslova, manje memorije i slabiji proc (single naspram dual-core).
Zavisi za šta ti treba, moj mob je sličan XJ, pa ga ja koristim bez problema.
Najbolje bi bilo da nam napišeš šta očekuješ od telefona, i naravno koliko para planiraš da izdvojiš :wink:

bokisa3d
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bokisa3d »

Pa nista posebno, samo da telofon ne baguje pri pokretanju nekoliko aplikacija 2-3, takodje da slike budu prihvatljive...nista specijalno :D Telefon planiram da uzmem preko mts-ovog box paketa tako da nema neke velike razlike sto se tice cene. Mada msm da je G600 zbog rama i procesora bolji od gore navedenih telefona. :wink:

Odgovori