w550i vs n 6630/6680

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

ma,ljudi, ako vam je bitnija kamera,zumite k750i, ako cete walkman onda w55oi ... mislim,pitanje je samo shta vam vishe treba ... i na kraju,ako su vam toliko bitne slike,kupite fotoaparat... :dry:

poz :wink:
Just YetZa

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

rekoh ja tanji da je smesno uporedjenje k750 koji je jedan od lidera savrsene fotke sa 2mp kamerom ali nisam pljuvao w550 jer mi je gotivan a i kamera mu je takva kakva je eto :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

stefm
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 23:56

Post od stefm »

Slazem se. Kome je toliko bitna kamera da slike budu perfektne, neka kupi digitalac. Meni su iskljucivo vazni zvucnici, odn. reprodukcija mp3. Da li je W550i bolji od K750i po ovom pitanju?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

w550 ima stereo zvuk i bukvalno gazi k750 po tom pitanju a inace fonteli su dosta slicni po karakteristikama...
pozdrav :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Alien napisao:1.Ovakva tema vec postoji...
2.Hocete li prestati da poredite symbian sa obicnim telefonima??????? :uhuh:
3.Neko je napisao da w550i ima jak zvuk,jer je walkman telefon.To NIJE tacno,(mislim ima jak zvuk)jer walkman telefoni pretezno treba da imaju kvalitetan,a ne jak zvuk(ne pricam napamet,imam i d600 i w800,d600 je daleko,daleko glasniji.....)
4.Ove slike koje su pokazane,nisu nista posebno,ja sam sa 6630 imao mnogo bolje slike 8)
1.Ja sam napisala da uporedimo telefone u onim poljima gde se mogu porediti.
2.Ovaj telefon ima dosta jachi i jasniji zvuk na zvuchnicima od k700i koji sam imala (a k700i ima jachi zvuk od k750i),reprodukcija na slushkama je ista kao i kod w800i jer su slushke iste.
3.Objasnila sam kako su slikane te slike,moguce da moze i bolje.Nek okachi josh neko svoje slike.Shto se mene tiche,ja sam jako,jako zadovoljna telefonom :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Tanja napisao: 1.Ja sam napisala da uporedimo telefone u onim poljima gde se mogu porediti.
2.Ovaj telefon ima dosta jachi i jasniji zvuk na zvuchnicima od k700i koji sam imala (a k700i ima jachi zvuk od k750i),reprodukcija na slushkama je ista kao i kod w800i jer su slushke iste.
3.Objasnila sam kako su slikane te slike,moguce da moze i bolje.Nek okachi josh neko svoje slike.Shto se mene tiche,ja sam jako,jako zadovoljna telefonom :)
Prvo zvuk na k700i nije bolji i jaci od k750,mozda ovaj nije bio namesten u equalizeru......Evo,mogu se videti slike sa 6630 u prethodnom postu,koje je okacio Dario (asdf).Ja NISAM rekao da w550i nema jak zvuk,samo sam rekao da walkman telefoni imaju jako cist zvuk,a sto se tice jacine,ima i dosta jacih(d600 je jaci od oba i to poprilicno...)Pogledaj citat:
Alien napisao: 3.Neko je napisao da w550i ima jak zvuk,jer je walkman telefon.To NIJE tacno,(mislim ima jak zvuk)jer walkman telefoni pretezno treba da imaju kvalitetan,a ne jak zvuk(ne pricam napamet,imam i d600 i w800,d600 je daleko,daleko glasniji.....)
Dakle, w550i IMA jak zvuk,ali je takodje i jako cist,sto i odlikuje walkman telefone.Ima telefona koji imaju jaci zvuk,ali nema onih koji imaju mnogo cistiji...
iPhone + CX300

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

A jesi li uporedjivao zvuk na d600 i na w550i ili prichash na pamet?Pa logishno je da ima chistiji,kada ne bi bio chistio onda nebi bilo nikakve razlike izmedju walkman telefona i ostalih.
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Da okacim i ja koju sliku (Nokia 6630):
Outdoor:
Nokia 6630 Outdoor (800x600)
Dobra je slika, nemam komentar. Mig, mig!
Indoor + night mode:
Nokia 6630 Indoor, Night mode (800x600)

Samo da napomenem da nije bila velika svetlost, zbog night mode-a se cini da jeste Neko je ovde lud! . Sto se tice slike nije neka ali sa obzirom da je unutra moze se reci da je dobra Srećan sam. . (eh, kad bi 6630 imao flash ili kad bi postojao blic za njega Ma, neću da ti kažem. )

Resize-ovao sam ih na 800x600 jer trenutno imam problema sa upload-om (jedva sam i te dve slike uploadovao), bacicu josh kada budem resio problem sa internetom.

Edit: Morao sam da stavim ponovo bez thumbnail-a zbog foruma. POz 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Tanja napisao:A jesi li uporedjivao zvuk na d600 i na w550i ili prichash na pamet?Pa logishno je da ima chistiji,kada ne bi bio chistio onda nebi bilo nikakve razlike izmedju walkman telefona i ostalih.
Pa normalno da sam uporedjivao,nisi ti jedina koja ima w550i,ima ga i moj drug...Sto bih pricao na pamet,nevidim razlog,takodje mnogo vise volim Sony Ericsson nego Samsung,tako da nemam razloga da lazem..... :P
iPhone + CX300

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

Ja NISAM rekao da w550i nema jak zvuk,samo sam rekao da walkman telefoni imaju jako cist zvuk,a sto se tice jacine,ima i dosta jacih(d600 je jaci od oba i to poprilicno...)
e sad si me silno nasmejao......
dva drugara imaju i w550 i d600, i jednostavno w550 ga kida po jacinI FAR AWAY!!!!!!! nadam se da si saznao sta znaci equalizer,posto nisi znao...... i za razliku od samsunga SE ima manuelni equalizer,tj mozes da ga podesavas,dok kod samsuga samo menjas nazive LOL

BTW zaboravio sam da kazem.... i Eldar Murtazin je rekao da je w550 telefon sa najjacim zvucnicima....znaci nije poenta imati telefon koji neznas da podesavas i koristis....
Poslednja izmena od sasa-SE u Sub, 28. Jan 2006. 20:42, izmenjeno 1 put ukupno.

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

:) i josh kad se ukljuchi mega bass,kida hehehehe :D ja sam uporedjivala d500 i w550i i w550i je jache i kvalitetnije reprodukovao muziku tako da mislim da je isti sluchaj i sa d600. :P

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

imam 6630 i opet bih pre uzeo njega nego w550i ...... ali kad SE napravi telefon onda je to raj za oci :)

ovaj telefon je PRELEP! :)

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

jeste extra , mozda ga uzmem ako w810 po izlasku ne bude skup , a da li mi neko moze reci da li ovaj telefon stvarno lici kao igracka , kako se je meni ucinilo na onim slikama iz ruke ????????????????????
rocK for ever

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

idi u neku radnju u kojoj ga imaju i trazi da ti daju da ga pogledash pa sam zakljuchi :D ukusi su razlichiti :)

stefm
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 23:56

Post od stefm »

Vidim da SE w550i "kida" ostale telefone sto se tice zvucnika, ali... sta je sa kamerom? Da li je i ona dobra kao i zvucnici?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@stefm: pogledaj slike koje je uploadovala tanja i koje sam stavio ja. Moja kamera je znatno bolja od w550 ali zato zvucnik kod 6630 je ubedljivo najjadniji zvucnik koji sam ja cuo u svom zivotu a preko slusalica je zadovoljavajuce ali ne moze da se poredi sa w550 :)

Kad SE uzme da napravi nesto onda on mora da bude najbolji u time (music phone: w550, kamera phone k750i ...itd,itd...)
POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Malo da daju da se pare, pa da se izrodi jedan fin mob, ako jos bude pametan tj. smart, bilo bi cudo ali onda bi se zvali sony-eriksson-nokia; i da batalim potragu za nokiinim telefonom koji mi najvise odgovara! :lol: 8) :lol:

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

ja imam nekoliko slika koje sam uslikao mojom 6680.ko hoce da ih vidi mogu da mu ih posaljem mailom posto ne znam kako se to radi naovom forumu

pa ko voli nek izvoli ja sam vam na raspolaganju
The Bloody Alboz

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Drobnjak81 napisao:Malo da daju da se pare, pa da se izrodi jedan fin mob, ako jos bude pametan tj. smart, bilo bi cudo ali onda bi se zvali sony-eriksson-nokia; i da batalim potragu za nokiinim telefonom koji mi najvise odgovara! :lol: 8) :lol:

nesto slicno vec postoji , sonyericsson p990 8) ;) :) :D :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Znate sta mi je palo na pamet da bi bilo super!Da SE pocne da radi svoju P seriju sa ekranom koji ce moci da se produzi ili smanji po potrebi tako da telefon bude manji za neke obicne stari a kad vam zatreba ekran da ga"skliznete"i dobijte veci ekran,kao sto je to uradjeno kod nekih PDA,kao sto je Palm Tungsten T3 ako se ne varam!?
Pozdrav 8)

Odgovori