poz

1.Ja sam napisala da uporedimo telefone u onim poljima gde se mogu porediti.Alien napisao:1.Ovakva tema vec postoji...
2.Hocete li prestati da poredite symbian sa obicnim telefonima???????![]()
3.Neko je napisao da w550i ima jak zvuk,jer je walkman telefon.To NIJE tacno,(mislim ima jak zvuk)jer walkman telefoni pretezno treba da imaju kvalitetan,a ne jak zvuk(ne pricam napamet,imam i d600 i w800,d600 je daleko,daleko glasniji.....)
4.Ove slike koje su pokazane,nisu nista posebno,ja sam sa 6630 imao mnogo bolje slike
Prvo zvuk na k700i nije bolji i jaci od k750,mozda ovaj nije bio namesten u equalizeru......Evo,mogu se videti slike sa 6630 u prethodnom postu,koje je okacio Dario (asdf).Ja NISAM rekao da w550i nema jak zvuk,samo sam rekao da walkman telefoni imaju jako cist zvuk,a sto se tice jacine,ima i dosta jacih(d600 je jaci od oba i to poprilicno...)Pogledaj citat:Tanja napisao: 1.Ja sam napisala da uporedimo telefone u onim poljima gde se mogu porediti.
2.Ovaj telefon ima dosta jachi i jasniji zvuk na zvuchnicima od k700i koji sam imala (a k700i ima jachi zvuk od k750i),reprodukcija na slushkama je ista kao i kod w800i jer su slushke iste.
3.Objasnila sam kako su slikane te slike,moguce da moze i bolje.Nek okachi josh neko svoje slike.Shto se mene tiche,ja sam jako,jako zadovoljna telefonom
Dakle, w550i IMA jak zvuk,ali je takodje i jako cist,sto i odlikuje walkman telefone.Ima telefona koji imaju jaci zvuk,ali nema onih koji imaju mnogo cistiji...Alien napisao: 3.Neko je napisao da w550i ima jak zvuk,jer je walkman telefon.To NIJE tacno,(mislim ima jak zvuk)jer walkman telefoni pretezno treba da imaju kvalitetan,a ne jak zvuk(ne pricam napamet,imam i d600 i w800,d600 je daleko,daleko glasniji.....)
Pa normalno da sam uporedjivao,nisi ti jedina koja ima w550i,ima ga i moj drug...Sto bih pricao na pamet,nevidim razlog,takodje mnogo vise volim Sony Ericsson nego Samsung,tako da nemam razloga da lazem.....Tanja napisao:A jesi li uporedjivao zvuk na d600 i na w550i ili prichash na pamet?Pa logishno je da ima chistiji,kada ne bi bio chistio onda nebi bilo nikakve razlike izmedju walkman telefona i ostalih.
e sad si me silno nasmejao......Ja NISAM rekao da w550i nema jak zvuk,samo sam rekao da walkman telefoni imaju jako cist zvuk,a sto se tice jacine,ima i dosta jacih(d600 je jaci od oba i to poprilicno...)