joa_d,ako se odlucis za taj model,pokusaj da po maloprodajama vidis gde ce biti u prodaji,jer broj uredjaja na carini nije veliki a potraznja je prilicna.
Inace,ovaj Nexus 7 koji si navela da ti je izbor je refurbished(refabrikovan),zato je garancija 1 god. a i cena tolika.
PowerDroid tableti
jel neko zna nesto o njima.Izuzetno jeftini.Znam da je koliko para toliko muzike,ali bilo bi samo za gledanje filmova,neki surf...Ili neki predlog za jeftino(do 120evra,bar 9"-kao sto imaju gore navedeni),ali da je po vama ok.Po oglasima ima Asus Padfon 1,ali je polovna roba sto me brine,te mislim neki tel od 240-50e+neki tabletic od 9-10" za 100+-e totalno nezahtevan samo film,wi-fi da ne moram da palim komp svaki cas(kao sto mi sada pomaze P1000)/pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Ja ti mogu preporuciti Nextbook Premium 7 Core 2 sa dual core A9 cortex procesorom, 1gb ram memorije, quad core Mali 400 grafikom, 8gb memorije.... sve za 9.600rsd.
Pokrece zahtevnije igre bez problema, savrsen za net i poprilicno jeftin. Baterija drzi oko 5 sati surfujuci netom, ima ocajno kuciste i ekran malo nize rezolucije (al' radi posao).
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
Ne bih da reklamiram tu prodavnicu na forumu, tako da jednostavno ukucaj u googleu:
"Nextbook Premium7 SE M727KC 7", DC Cortex-A9/1GB/8GB/Wi-Fi/Android 4.1".
Moje mišljenje je da jeftinije, a bolje nećeš pronaći (sem outlet model), a za oko 1000rsd više možeš pazariti Prestigio MultiPad PMP3970B DUO 7" koji ima 4Gb manje interne memorije, Dual Core Mali 400 MP GPU, ali bolji ekran i kućište.
Mnogo ti je slaba ta rezolucija za 10 inča. Vidi ako možeš da nađeš nešto kao onaj ployer što sam ja uzeo oko nove godine (platio sam ga tada 19.000) ili nešto slično tome.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Tragajuci po internetu dok sam trazio taj model natrcao sam vec na tvoje izlaganje sto si odrzao pred Novu godinu.Odlicno,svaka cast!pozZ jos jednom i hvala
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
fannY, mozes da uzmes iPad4 64GB +4g, ali ces morati malo da juris po oglasima (polovni naravno, ali sjajno ocuvani), moze svega da se nadje. Ovo ti pisem jer sam video pre par dana oglas
Stvarno je taj Acer brutalan,al kad sam video koliko kosta,pa za te pare sam uzeo laptop.E sad ako bi mi sluzio i kao laptop onda super.Kako stoji s aplikacijama?
Trebalo bi da moze sve windows aplikacije, jer je ovo pro model. Tako da moze da sluzi kao laptop.
Ne znam koja mu je cena, ali mislim da je bolje onda da uzmes surface pro, jest da je manji ekran, ali bolji, i ima losiju kameru od ovog w700, ali ima bolji procesor, ne znam koliko je skuplji
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.