sony xperia zr ili samsung galaxy s3 i9305
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Jan 2014. 09:26
- :: samsung
sony xperia zr ili samsung galaxy s3 i9305
treba mi pomoc ako neko zna ko je bolji po performansama , cena nije bitna posto su iste
(telefon koristim za najyahtevnije igre kao npr. gta san andreas,real racing 3....

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: sony xperia zr ili samsung galaxy s3 i9305
markokomarac, za sony pretpostavljam da ce izgurati igrice. S3 znam da hoce jer je meni na S2 radio Real Racing 3 bez ikakvih problema.
Samo sto mislim da se neces odvajati o nekog izvora struje i punjaca ako ti telefon sluzi samo za igrice...a i neki ventilator kupi usput jer ce se usijati koji god da uzmes...
Samo sto mislim da se neces odvajati o nekog izvora struje i punjaca ako ti telefon sluzi samo za igrice...a i neki ventilator kupi usput jer ce se usijati koji god da uzmes...
Meni se cini da S3 ima malo veci displej,karakteristike su manje vise tu negde,zbog velicine displeja uzeo bih S3,ja sam imao S2 i S3(i9300) sve je radilo savrseno nebih ni kupovao s4 da sam imao taj i9305 sa 2gb rama 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Ja bih ovde isao na xperiu zr, andreno 320 i quad core procesor odlicno ce gurati igrice, ima bolju kameru, bolji kvalitet izrade... Ali koji god da uzmes od ova dva neces se odvajati od punjaca zbog igrica.
-
- Slučajni prolaznik
pa hvala na savetima ali mozda sam malo preterao to je vise onako za ubijanje dosade na odmorima izmedju casova 
EDIT:
ono cega se najvise plasim kod sony-ja jeste taj
TFT ekran ,da li su boje na njima bas toliko
isprane ?

EDIT:
ono cega se najvise plasim kod sony-ja jeste taj
TFT ekran ,da li su boje na njima bas toliko
isprane ?
Najbolje da ga vidis uzivo,pa da procenis da li ti odgovara ekran.
Pa kada gledas direktno u njega nisu,ali kada gledas sa strane onda jesu,neko ce ti reci pa sta cu da ga gledam sa strane,ali ima dosta situacija kada to smeta,ja bih isao na s3
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U ovoj dilemi bih predložio S3 upravo zbog superirnijeg ekrana u odnosu na ZR.TFT ekran na Sony-ju je podbacio kada se uporedi sa konkurencijom, zato smatram da je S3 kompletniji telefon i na duže staze on je blja kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
markokomarac, ja bi ti preporucio da uzmes Xperiu ZR bez razmisljanja,ekran mu je dobar skroz,nije kao na Xperia Z ponekim modelima,a hradver jaci od S3,izrada bolja,baterija jaca i malo manji ekran. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
markokomarac, ja bih isao ipak na Xperia Z jer nova kosta 320e a S3 lte je 300e.Ja sam bio u nekoj slicnoj dilemi ali sam resio da jos malo sacekam i uzmem LG G2 

-
- Slučajni prolaznik
pa nasao sam prodavnicu u kojoj kupujem vec nekoliko godina (viktor mob) gde ta verzija i9305 kosta 285e
Samsung je bagovit, Xperia ZR ili ZL su ti odlicna kupovina. Bas videh nov ZL na oglasima danas za 285e 
Ekran je dobar, i prijatan, apsolutno mu nista ne fali. Telefon ce ti raditi brze i bolje od s3 garantovano.

Ekran je dobar, i prijatan, apsolutno mu nista ne fali. Telefon ce ti raditi brze i bolje od s3 garantovano.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sta znaci " Samsung je bagovit"?
Daj mi kokretan primer i dokaz. Otvori meni i ostalima sa foruma oci.
Zasto mislis da ce ova verzija S3 raditi sporije i gore od ZL-a?
Daj mi kokretan primer i dokaz. Otvori meni i ostalima sa foruma oci.
Zasto mislis da ce ova verzija S3 raditi sporije i gore od ZL-a?
Taca089, i mene interesuje sta to znaci bagovit jer sam ja imao obican S3 koristio ga i ne znam sta to znaci?sta to baguje, ne radi,koci?
Nije bagovit vec ga TW usporava da pokaze svu snagu procesora.
Losa optimizacija je rak rana samsung telefona,jer mu trpaju kojekakav bloatware.
Losa optimizacija je rak rana samsung telefona,jer mu trpaju kojekakav bloatware.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Evo Behemoth, je lepo rekao, njihov TW je spor i pun bloatware-a.
ako je u pitanju ZL a ne ZR ja bih isao na Sony... 

Sem sto ulazi sporo u imenik i pozive dok ne ostane u ramu,nista ne koci,meni je tw sa svim svojim manama najbolji i najlepsi i nebih ga menjao ni za sens ni za ui itd,treba da ga srede sto se tice nekih stvari,a S3 sasvim korektno radi nema negih lagova zakucavanja i tako to i treba da uzme S3.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
weska88, Po cemu je s3 bolji od xperie ZL ??
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Neko je vec napisao da razmotris i u obzir dony xperia z,licno ga imam...i mogu slobodno da kazem da xz nema.nilakvih bagova...tadi perfektno...ruku na srce...samsung s3 ili s4 pravi bolje slike...mada ni.na xz slike uopste.nisu lose,naravno da bi mogle biti bolje...e sad,neko je.opet pomenuo famozni ekran na xz...ta razlika pod uglom gledanja se samo vidno primeti kad poredis dva telefona ugao gledanja...licno sam i sam poredio i sa lg g pad,s2,s3,htc one s...iskreno meni to ne predstavlja problem:-)
Bitno mi.je da xz radi perfektno...e sad normalno svako ima svoju zelju i svoj izbor...u svakom slucaju,koji god da uzmes fon neces se zeznuti,dobro se poigraj sa svakim modelom koji ti je u opticaju...i s3 da uzmes neces pogresiti,ti bagovi sto su kolege pomenuli na samsungu,mislim da je to za normalnog korisnika skroz ne bitno...
Alo hoces fon koji furaju vecina,uzmi s3...i bices zadovoljan sigurno,a ako hoces opet nesto drugacije,uzmi sony...moja preporuka je onda xz model...moje misljenje,xz je po izgledu mnogo lepsi od svih samsung modela...slatke muke imas:-):-):-)
Bitno mi.je da xz radi perfektno...e sad normalno svako ima svoju zelju i svoj izbor...u svakom slucaju,koji god da uzmes fon neces se zeznuti,dobro se poigraj sa svakim modelom koji ti je u opticaju...i s3 da uzmes neces pogresiti,ti bagovi sto su kolege pomenuli na samsungu,mislim da je to za normalnog korisnika skroz ne bitno...
Alo hoces fon koji furaju vecina,uzmi s3...i bices zadovoljan sigurno,a ako hoces opet nesto drugacije,uzmi sony...moja preporuka je onda xz model...moje misljenje,xz je po izgledu mnogo lepsi od svih samsung modela...slatke muke imas:-):-):-)
Huawei